26 / 07 / 2024

Zeynep llıcalı mağaza açılışına kimler katıldı

Zeynep llıcalı mağaza açılışına kimler katıldı

Mimarlık firmasının Levent'teki yeni ofislerinin ve showroom açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Açılışa aralarında Gülben Ergen, Pervin Ersoy, Aylin Yılmaz, Burcu Erçil, Nuran Erçil, Sitare Akdilek vardı.

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Newjoy'dan 5 yeni mağaza!

Newjoy, uygun fiyat politikasıyla büyümeye devam ediyor. Konsept mağazalarına Eylül ayı içerisinde 5 yeni mağaza daha ekleyen marka, 5 yıllık süreçte yurt içinde 150 satış noktası hedefine emin adımlarla ilerliyor…

Sarar Amerika’da 100 yeni mağaza açacak!

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ünlü markanın 72 yıllık başarı öyküsünü anlattı. Sarar “Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Amerika’da 100 mağaza açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

DeFacto bu yıl 100 yeni mağaza açacak!

Global moda markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden DeFacto, gelecek 10 yıllık döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. DeFacto bu yıl 100 yeni mağaza açacak.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Çilek Mobilya, Akıllı Mobilya modelleriyle 444 mağaza açtı!

İnegöl'de Türkiye'nin ilk 'Akıllı Mobilya' üretim merkezini kuran Çilek, çocuk ve gençlerin teknolojik isteklerini ürünleriyle buluşturdu. Bu sayede 5 kıtada, 66 ülkede, 444 mağaza açtı.

Koska Londra'da mağaza açacak!

Geçen yılı 180 milyon TL ciro ile kapatan Koska, 2015 yılında yüzde 25’lik bir büyüme hedefliyor. Yıl içinde yurtdışı yatırımlarını da artıracak olan 108 yıllık marka, Londra’da yaklaşık 2 milyon euro yatırımla bir mağaza açacak

Faruk Güllüoğlu 80 mağaza açacak!

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Acun llıcalı'nın eşi Zeynep llıcalı mağaza açtı!

Mimarlık firmasının Levent'teki yeni ofislerinin ve showroom açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Açılışa aralarında Gülben Ergen, Pervin Ersoy, Aylin Yılmaz, Burcu Erçil, Nuran Erçil, Sitare Akdilek vardı.

Zeynep llıcalı mağaza açılışına kimler katıldı Haberi

Zeynep llıcalı mağaza açılışına kimler katıldı

Açılışta ayrıca Revna Demirören, Yelda Demirören, Saba Tümer, Elif Gönlüm, Hande Acar, Işıl Rençber, Feryal Gülman'ın da gazinodan ünlü isimler katıldı. 

Sevgilisi Şeyma Subaşı ise Kumaş Tasarım Yarışması'nın Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleşen gecesindeydi. Renkli bir defilenin yer aldığı yarışmayı izleyen llıcalı'nın sevgilisi ve kızının annesi Subaşı, güzelliğiyle dikkat çekti. Subaşı, gazetecilerin sorularını duymazdan...