28 / 04 / 2024

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.



Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 2019 yılında başlayan mağaza yatırımlarını sürdürdüklerini dile getiren Levent Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

İşte Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı'nın o açıklaması:

"2019'da başlayan mağaza yatırım sürecimiz pandemi döneminde de hızlı bir şekilde devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanina Evidea mağazalarını taşımayı hedefliyoruz. Beş yıl içinde, çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak 110 mağaza açmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Ev tekstili kategorisinde yer alan yüzlerce çeşit ürünümüz gerek kalitesi gerekse desen ve tasarımlarıyla fazlasıyla ilgi gördü. İnsanların pandemi nedeniyle evlerinde fazlasıyla vakit geçirmesi ev tekstili ve ev yaşam ürünleri satışlarında artışa sebep oldu. 

En çok tercih edilen ev tekstil kategorisi ürünlerinin ilk üçünü, havlu-bornoz, kırlent-minderler ve hali-kilim kategorisindeki ürün grupları şeklinde sıralayabilirim. Türkiye'den milyarlarca dolarlık ev tekstili ürünü 190'dan fazla ülkeye ihraç ediliyor. ihracatın büyük kısmını Almanya, Birleşik Krallık ve ABD gibi küresel ekonominin akışını sağlayan ülkeler oluşturuyor. Ülkemiz, ev tekstil ürünlerinin üretilmesinde kullanılan hammaddelerinin kaynak merkezlerinden biri olması ve güçlü lojistik bağlantılarıyla bu başarılı sonucun doğmasına deste oluyor. Uşak, Bursa ve Denizli basta olmak üzere Türkiye'nin pek çok şehrinden ev tekstili ürünleri kaliteyle alıcıyla buluşuyor."


Geri Dön