05 / 05 / 2024

Zeynep Mansur evi

Zeynep Mansur evi

Şişli’de bulunan bir rezidansın 12’nci katında oturan Zeynep Mansur, kendisini drone ile görüntüleyen komşusundan şikayetçi oldu.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Ankara'daki Atatürk Evi müze olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, Ankara'daki Atatürk Evi'nin müze olacağını söyledi.

Zeynep Mansur'u korkutan komşu!

Şişli’de bulunan bir rezidansın 12’nci katında oturan Zeynep Mansur, kendisini drone ile görüntüleyen komşusundan şikayetçi oldu.

Ankara Kadın Barınma Evi projesine onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı 60 yatak kapasiteli 'Kadın Barınma Evi' kararı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti.

Mamak Belediyesi'nden çocuklar için yeni konuk evi!

Ankara Mamak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokağa attığı çocuklar için Mamak Belediye Başkanı konuk evi inşa etti. Çocuklara başkanlık konutu verildi.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Manisa Zeynep Onbaşı Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Tarihi Kula Evleri’ni gün yüzüne çıkarmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Zeynep on Başı Evi restorasyonu hızla devam ediyor.

İşte Zeynep Tosun'un Bodrum'daki evi!

Modacı Zeynep Tosun, annesi Günseli Coşkuner ile yazlarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor dergisine açtı. Villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası mimar Çetin tosun yapmış.

Manisa'daki Zeynep Onbaşı Evi onarılacak!

Zeynep Onbaşı Evi olarak anılan ve halk arasında 'Eski Hastane' olarak da bilinen tarihi yapıyı satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, onarım projelerini hazırlayarak, binayı hizmete kazandırmak için ihale hazırlığına başladı.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Şişli Belediyesi’ne ait Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, Tarık Akan, Rutkay Aziz, Zeynep Oral, Hıfzı Topuz, Altan Erkekli gibi isimlerin katıldığı törenle hizmete açıldı...

Malatya'daki Battal Gazi'nin evi restore edilecek!

8. yüzyılda Malatya 'nın Battalgazi ilçesinde doğduğu bilinen halk  kahramanı Battal Gazi 'nin Malatya 'nın Battalgazi  ilçesinde yer alan 'Battal Gazi'nin evi restore  ediliyor

Zeynep Mansur evi Haberi

Zeynep Mansur evi

Şişli’de bulunan bir rezidansın 12’nci katında oturan Zeynep Mansur, geçtiğimiz pazar günü evinde ağırladığı arkadaşıyla sohbet ederken, penceresinin önünde bir dron (uzaktan kumanda edilen hava aracı) fark etti.
Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; evinin içinin görüntülendiğini düşünen ünlü şarkıcı, iddiasına göre aşağıya bakıp dronu kumanda eden kişiye “Ne yapıyorsun sen?” diye sordu ve “Evine bakıyorum” cevabını verdi.

Zeynep Mansur, aynı binada yaşadığı ortaya çıkan kişiyle ilgili karakola gidip şikâyetçi oldu. İfadeye çağrılan şahıs, yalnızca evinde bıraktığı köpeğini izlediğini iddia ederek şarkıcıdan özür diledi. Mansur, “Oturduğum rezidansın yönetimi de rapor tuttu karakolda. Tutanağım baki. Şikâyetten vazgeçtim ama korkuyorum. Bu olay bende psikolojik baskı yarattı. Bir insan, evindeki köpeğe dışarıdan dron ile neden bakar? Bir daha aynı şey olursa avukatım savcılığa başvuracak”...