09 / 05 / 2024

Zeynep Yahya Kılıçaslan aile Sağlığı Merkezi açıldı mı

Zeynep Yahya Kılıçaslan aile Sağlığı Merkezi açıldı mı

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Zeynep Kılıçdaroğlu Ataşehir'deki dairesini sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve fiyatı konusundaki tartışmalarla gündeme gelen İstanbul Ataşehir'deki 'ünlü' daire satıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na daire sorusu!

Kemal Kılıçdaroğlu'na Zeynep Kılıçdaroğlu'nun, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Buz Rezidans'ta dairesi soruldu..

Şanlıurfa’da 300 konut yıkılıyor!

Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında deprem riski bulunan 300 konut yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdi.

Konya Kılıçaslan Köşkü yıl sonunda tamam!

800 yıllık Sultan Kılıçarslan Köşkü'nde yürütülen çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Köşkün yenilenmesi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşiyor.

Zeynep Kılıçdaroğlu: Daireyi ailemin desteğiyle aldım!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, çıkan rezidans haberlerine tepki gösterdi. "Ailemin desteğiyle aldığım ev üzerinden algı yaratılmaya çalışılıyor. Evle ilgili tüm kayıtlar açık net” dedi.

İstanbul Avrupa yakasında 6 okul ihaleyle yıkılıp yeniden yapılacak!

İstanbul Bahçelievler'de Fikret Yüzatlı İÖO ile Şirintepe Ortaokulu, Bayrampaşa'da Halide Canayakın Anaokulu ve Yıldırım Sağlık Ocağı, Eyüp'te Kılıçaslan İmam Hatip Ortaokulu, Şair Nabi İÖO, Sultangazi'de 50. Yıl İÖO ihaleyle yeniden yapılacak.

Kaptan Kılıç: Ege Bölgesi'nin ihracatı sürekli artıyor!

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç, Ege Bölgesi'nin ihracat ve ithalatında aslan payını Almanya ve Çin'in aldığını söyledi. Kılıç, "Yaptığımız ihracat ve ithalatlarda ağırlıklı olarak sanayi ürünleri ve elektronik cihazlar bulunuyor

Zeynep Yahya Kılıçaslan aile Sağlığı Merkezi açıldı mı Haberi

Zeynep Yahya Kılıçaslan aile Sağlığı Merkezi açıldı mı

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış törenine, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Melikgazi Belediyesi olarak sosyal tesis yatırımlarına oldukça önem verdiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi her yerde ilkleri başlatılan çalışmalar neticesinde bugün sosyal tesis yapısı yanında aynı zamanda aile sağlık tesisini, kuran kursunu da hizmete açıyoruz. Belediyemiz ve hayırseverimiz ile yapığımız Aile Sağlık Merkezi ve Kur’an Kursu bölge halkına hizmet verecektir. İki katlı ve toplam kapalı alanı 650 metrekaredir. Aile Sağlığı...