20 / 05 / 2024

Zeytin Dalı Gayrimenkul iletişim

Zeytin Dalı Gayrimenkul iletişim

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyt Özbek tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Aropaj Gayrimenkul Ticari Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Aropaj Gayrimenkul Ticari Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Hassanreza Dalırı tarafından kuruldu.

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10  bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Alayan Ve Nıdal El Mahboub tarafından kuruldu.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 580 bin TL'ye Selin Ültan ve Serap Dal tarafından açıldı. 

Zeytin Dalı Sınır Kapısı-Cinderes yolu tamamlandı!

Yaklaşık 8 aydır devam eden çalışmalar sonucunda 10 kilometrelik asfalt yol ulaşıma açıldı.

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Onyx İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Nıdal J.M. Idaıs, Maher Rıbhı  Moh'D Ayyad, Mahmoud Basem Mahmoud Haımour ve Okan Sökesoğlu ortaklığında kuruldu. 

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

Zeytin Dalı Gayrimenkul iletişim Haberi

Zeytin Dalı Gayrimenkul iletişim


Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyt Özbek tarafından kuruldu.


Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
a)Yurt içinde ve yurt dısında yerli ve yabancı özel sektör kurulus ve sirketlerin, is birligi yapmak organizasyonlara danısmanlık hizmetlerini yürütmek ve uslenmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mah.Akdeniz Cad. Işıktepe Apt.No.30/3 Fatih