02 / 05 / 2024

Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi

Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi

İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi.

Telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi! 

Her senenin başında gelen zamlarla ve faturalarımıza yansıyan tutarlarla bildiğimiz telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi. İşte Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün konu ile ilgili paylaşımı...

İki ilde satılık 5 arsa!

Diyarbakır ve Afyonkarahisar'da yer alan beş adet arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Telsiz Mahallesi, 2250 ada, 1 parsel ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat! 10 taksitle imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde tam 10 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye tam beş adet arsa satacak! İhalesi 24 Ocak'ta!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray Tacin ve Taşpazar'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Beştelsiz Mahallesi, 2334 ada, 66, 186, 197, 198, 199, 205 ve 201 parseller ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi Haberi

Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleştirildi. 


Zeytinburnu Beştelsiz Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme yönetmeliği kapsamında, açık ihale kapalı zarf teklif alma usulü ile yapıldı. Arsanın 2. oturumu ilerleyen bir tarihte gerçekleşecek.


Toplam 96 bin 968,32 metrekare arsa alanına ve 61 bin 845,99 metrekare inşaat alanına sahip Beştelsiz arsasında ticaret+turizm alanı, dini tesis alanı ve park alanı inşa edilebilecek. 


Emlak Konut Zeytinburnu arsasında ticaret-konut alanında emsal inşaat alanının yüzde 80'ine kadar konut hayata geçirilebilecek.


İhaleye 8 firma katıldı

Zeytinburnu Beştelsiz arsasının ihalesine 8 firma katıldı. İhalede en yüksek teklifi 350 milyon TL ile Ağaoğlu Şirketler Grubu verirken, en düşük teklifi 80 milyon TL ile...