27 / 04 / 2024

Zeytinburnu buz pisti son durum

Zeytinburnu buz pisti son durum

Yatırımlarına son sürat devam eden Zeytinburnu Belediyesi, Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştirdiği İstanbul’un en büyük buz pistinin inşaatını sürdürüyor.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Zeytinburnu'na İstanbul'un en büyük buz pisti inşa ediliyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 37 bin metrekare büyüklüğünde İstanbul’un en büyük buz pistini Zeytinburnu’nda inşa ediyor...

AVM'ler korona sürecinde ortak gider masrafı isteyebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'AVM’de buz pisti çalıştırıyorduk. Virüs genelgesi ile 17 Mart’ta faaliyetimize ara verdik. AVM kira istemedi ama 7.200 TL ortak gider masrafı istiyor. Bunu isteyebilir mi?' sorusunu yanıtladı.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na inşa ediliyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Zeytinburnu Belediyesi Türkiye'nin en büyük buz pistini ilçede hayata geçiriyor

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Kentteki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültürpark’a buz pateni pisti kazandırdı

İBB'den Zeytinburnu'na 3 altın yatırım!

Zeytinburnu'nda 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak

Zeytinburnu’na dev buz pisti müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Zeytinburnu Belediyesi, Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştirdiği İstanbul’un en büyük buz pistinin inşaatını sürdürüyor.

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek amacıyla başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark'a buz pateni pisti kazandırdı.

İstanbul'un en büyük buz pisti Zeytinburnu'na geliyor!

Türkiye'den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na yapılıyor!

7 yıl önce “geleceğe dair ümidi olmayan” sorunlu gençlerden kurduğu buz hokeyi takımıyla Türkiye’den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, yeni “Buz adamlarını” keşfetmek için İstanbul’un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

Ardahan Göle Kayak Merkezi ihaleye çıkıyor!

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, ülkemizde ki en kaliteli kar kristallerinin bulunduğu Göle de, neden bir Kayak Merkezi ve Buz Pisti olmasın diyerek Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç İle yaptığı görüşmeler sonuç vermiş Pistin yapılacağı yer,zemin ve kar ölçümleri yapılmıştı.

Zeytinburnu buz pisti son durum Haberi

Zeytinburnu buz pisti son durum


Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul’un en büyük buz pisti inşaatına son sürat devam ediyor.


7 yıl önce kurduğu buz hokeyi takımıyla Türkiye'den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkaran Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük buz pistini Zeytinburnu'nda hayata geçiriyor. Ekipler, pisti 2018 yılına yetiştirecek. Pist, aynı zamanda 2018 yılının bahar aylarında yapılacak olan Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası'na da ev sahipliği yapacak.

FİTNESS VE AEROBİK SALONU


Çalışmaların sürdüğü Zeytinburnu Buz Pisti'nde 2 bin 756 kişilik tribün, fitness salonu, aerobik salonu, 24 oda ve 48 yatak kapasiteli konaklama birimleri, dinlenme alanları, kütüphane, konferans salonu, fuaye, kafeterya, hakem ve antrenör odaları, VIP seyirci locaları, lobi, yemekhane, mescit, medya için basın toplantı salonları, TV yayın, ses, görüntü ve aydınlatma kontrol birimleri yer alacak. Toplam iki kattan oluşan pistte ayrıca 157...