01 / 05 / 2024

zeytinburnu iş gyo projesi

zeytinburnu iş gyo projesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş GYO Zeytinburnu projesi için İşbankası'ndan 180.000.000 TL tutarında kredi aldı...

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları!

Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Davutpaşa konum olarak eski Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşaa ediliyor.İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları!

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri 30 ay vade farksız taksit fırsatı ile yapılabiliyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 788 adet daireden meydana gelen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Satış fiyatlarının konutların kat ve planlarına göre değiştiği proje 788 adet daireden meydana geliyor. Ödemelere göre 30 aya vade imkanı sağlanıyor. Peki İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri!

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

zeytinburnu iş gyo projesi Haberi

zeytinburnu iş gyo projesi

İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


30.12.2013 tarihli özel durum açıklamamızla tapu işlemlerinin tamamlandığı kamuya duyurulan Zeytinburnu arsasının alımı için T. İş Bankası A.Ş'den 4 yıl vadeli toplam 180.000.000 TL tutarında kredi kullanılmıştır. Kredi kullanımı kapsamında teminat olarak söz konusu taşınmaz üzerine T. İş Bankası A.Ş. lehine l. dereceden ipotek tesis...