13 / 05 / 2024

zeytinburnu metal fabrikası

zeytinburnu metal fabrikası

Zeytinburnu'ndaki İtimat Metal Fabrikası icradan satılıyor. Fabrikanın toplam bedeli 5 milyon 760 bin TL olarak belirlendi...

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Sezginer Yapı Malzemeleri Kimyevi Maddeler Metal Elektrik Otomotiv Matbaa Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sezginer Yapı Malzemeleri Kimyevi Maddeler Metal Elektrik Otomotiv Matbaa Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Yılmaz tarafından kuruldu.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Peyart Peyzaj İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peyart Peyzaj İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muazzez Ayazma tarafından kuruldu.

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gebze'de 40.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Tavşanlı Köyü, Köyyeri Mevkii'nde yer alan Sert Demir Çelik Metal fabrikası 40 milyon 900 bin 268 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi açıldı!

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon 20 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de açıldı.

Zeytinburnu eski tank fabrikası alanına yapılacak konut projesine iptal!

Zeytinburnu'da eski tank bakım fabrikasının arsasına yapılması planlanan ticaret, konut, turizm fonksiyonlarının yer alacağı proje için imar planı İstanbul 5 İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

MMK Şirketler Grubu’nun İskenderun’daki fabrikası satılmayacak!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

İskenderun metalürji fabrikası satılmıyor!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ufuk Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi'nde kuruldu.

zeytinburnu metal fabrikası Haberi

zeytinburnu metal fabrikası

VERİLEN İLAN ŞU ŞEKİLDE; 



T.C. BAKIRKÖY / İSTANBUL 14. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZ ACIK ARTIRMA İLANI 2011/6175 ESAS


Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:

Taşınmazın Bilgileri: İstanbul III, Zeytinburnu ilçesi, Maltepe mahallesi, Karacabey sokak, İTİMAT PROFİL Fabrikası No: 13 mevkiine kain 490-491 pafta, 2903

ada 28 parsel sayılı 7280.00 m2 alan üzerine oturtulmuş Bahçeli kargır Fabrika ve müştemilatı nitelikli taşınmazın 32/96 hissesi


Taşınmazın Adresi: Maltepe mahallesi, Karacabey sokak, İTİMAT METAL Fabrikası No: 13 Zeytinburnu / İSTANBUL

Taşınmazın Yüzölçümü: 7.280,00 M2


Taşınmazın Özellikleri:

İMAR DURUMU: Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 14.10.2011 tarih ve M.34.6.ZEY0.13.02-310.05.02-9898-6957 sayılı yazılarında: ligi yazı ile 490-491 pafta, 2903 ada, 28 parsel sayılı yere İmar durumu talep edilmektedir. Söz konusu parsel 1/1000 ölçekli 06.12.2007 tasdik tarihli İmar uygulama planında kısmen 'Ticaret* Hizmet*...