06 / 05 / 2024

zeytinburnu satılık daire 2014

zeytinburnu satılık daire 2014

Deniz avantajıyla birçok inşaat firmasının tercihi haline gelen Zeytinburnu'nda 2014 senesinde 2 yeni proje yükselecek. Biri TOBB arazisinde, diğeri ise Sümerbank arazisinde yer alacak. İşte o projeler...

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Kiptaş Locamahal Evleri Zeytinburnu satılık!

Kiptaş Locamahal Evleri Zeytinburnu satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirildi...

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları!

17 katlı altı blokta 1.047 bağımsız üniteden Yedi Mavi projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Beyaz Park Topkapı satılık daire fiyatları!

Beyaz İnşaat tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı 15 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Beyaz Park Topkapı satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale Zeytinburnu satılık!

Dükkan alanlarının 100 metrekareden başladığı proje toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale Zeytinburnu satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi satılık daire!

Toplam 73 bin metrekare alanda inşa edilecek olan proje toplam 650 adet daire yer alıyor. Zeytinburnu Yedi Mavi satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

zeytinburnu satılık daire 2014 Haberi

zeytinburnu satılık daire 2014

1-) TOBB arazine dev yatırım!


Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat'ın birlikte hayata geçireceği TOBB Zeytinburnu projesinin bulunduğu arazi 2 yıl önce gerçekleşen ihale ile satın alınmıştı. 


Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat proje için 1,14 milyar TL asgari bedel taahhüt etmişti. Projenin toplam alanı 73 bin metrekare. 


Sahil yoluna ve denize 250 metre cephesi olan proje karma olarak tasarlanıyor. Proje kapsamında alışveriş merkezi, ofisler, otel, kongre merkezi ve rezidans daireler yer alacak. 


TOBB Zeytinburnu projesi nerede?





Tel : 0212 416 73 88


2-) Doğa Şehircilik'ten Zeytinburnu Sümerbank arazisine proje!


Doğa Şehircilik'in hayata geçireceği Doğa Bakırköy projesi, Zeytinburnu Sümerbank arazisi üzerinde yükseliyor. Proje...