26 / 07 / 2024

zigana dağı turizm

zigana dağı turizm

Gümüşkayak Tesisleri yetkilisi Bayram Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane'nin Torul ilçesinin 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı'nda iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı, turizmcilerin yüzünü güldürdü...

Zigana Geçidi'nin karla beyaza bürünmesi turizmcileri sevindirdi!

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle Gümüşhane-Trabzon il sınırındaki 2 bin 100 rakımlı Zigana Geçidi beyaza büründü. Yöredeki kar yağışı, kış turizminde artış olmasını bekleyen turizmcileri sevindirdi...

Zigana Dağı'na 1,5 milyon liralık yatırım!

Doğu Karadeniz'in önemli turizm yerlerinden biri olan Zigana Dağı'ndaki tesisler bölgesi, TANAP projesinden sağlanan 1,5 milyon lira destekle yeniden inşa edildi.

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Gökhan Akyüz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sönmez ve Yusuf Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükbakkalköy'de 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yağcı imzasıyla kuruldu.

Zigana Dağı'nın çehresi değişecek!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberinde Milletvekili Cihan Pektaş’la birlikte Zigana dağında yapılacak olan bina düzenleme çalışması kapsamında zirvedeki tüm esnafı ziyaret etti.

Zigana Dağı'nda bina düzenlemesi yapılacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberinde Milletvekili Cihan Pektaş’la birlikte Zigana dağında yapılacak olan bina düzenleme çalışması kapsamında zirvedeki tüm esnafı ziyaret etti.

Zigana Dağı'ndaki tesislerin cepheleri yenilenecek!

Gümüşhane Valisi kay Memiş, tarihi İpek Yolu üzerindeki Zigana Dağı'nda 2 bin 50 metrede bulunan tesislerin tamamının giydirme yoluyla dış cephelerinin değiştirileceğini ve bölgenin turizm kasabası haline getirileceğini söyledi.

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Selim Sümeli imzasıyla kuruldu.

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Dursun Donbalaoğlu imzasıyla kuruldu.

zigana dağı turizm Haberi

zigana dağı turizm

Gümüşkayak Tesisleri yetkilisi Bayram Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zigana'da kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığını söyledi.


Yakut, aralık ayı başında yağan kar sonrası sezonu açtıklarını anımsatarak, "Üç hafta süren sezon sonrası yaklaşık 40 günlük kuraklık yaşadık. Kar yağışını bekledik ve şimdi yağan kar kayak için yeterli" dedi.


Mevcut karın üzerine biraz daha yağması halinde, 15 Mart'a kadar sezonun sürebileceğini ifade eden Yakut, şunları kaydetti:


"Kar geç olsa da geldi. Her şey hazır, pistlerimiz kayakseverleri bekliyor. 800 ve 300 metre uzunluğundaki pistlerimiz kayak için hazır. Kar ezme makinesi ile pistteki karı ezdik. Hafta sonu olması dolayısıyla kavakseverleri bekliyoruz. Ortam ve kayak pistleri güzel. Kayakseverler rahatlıkla kayabilirler. Kar yağışı geç kaldı ama buna da...