17 / 05 / 2024

Zile Belediyesi parkı

Zile Belediyesi parkı

Zile Belediyesi parkı inşaata açtı. TOKAT'ın ilçesi Zile'de, Belediye, şehir merkezinde bulunan ve çocuk parkı olarak kullanılan iki arsayı, "kamu yararına çocuk parkı yapılacak" diyerek kamulaştırdı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Tokat Zile'de 9.3 milyon TL'ye satılık 38 gayrimenkul!

Tokat Zile Belediyesi, Nakkaş Mahallesi Atayolu Caddesi Altınpark sitesinde bulunan belediyeye ait 3 adet depolu asma katlı dükkan 3 adet dubleks mesken 32 adet meskeni ihale ile satıyor...

Zile Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesindeki 12 dükkanını satışa sunuyor. Dükkanlar için ihale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Tokat Zile'de 4.6 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesinde bulunan belediyeye ait 12 asma katlı dükkan ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

Zile Belediyesi parkı Haberi

Zile Belediyesi parkı

TOKAT'ın ilçesi Zile'de, Belediye, şehir merkezinde bulunan ve çocuk parkı olarak kullanılan iki arsayı, "kamu yararına çocuk parkı yapılacak" diyerek kamulaştırdı, ardından imar izni vererek yüksek fiyatla sattı. Avukat Sultan Aktaş, satışın iptali istemiyle idare mahkemesine başvurdu. Yargıya intikal eden dosyaya göre, yıllardır çocuk parkı olarak kullanılan, birinci arsa Cemile Albayrak isimli vatandaşa aitti. Yunus Emre Mahallesi, 642 ada 2 parselde kayıtlı 2 bin 273 metrekare taşınmaz, Zile Belediye Encümeninin 14 Şubat 2011 tarih ve 40 sayılı kararı ile "kamu yararına park yeri" olarak 80 bin lira bedelle kamulaştırüdı. Ancak Zile Belediye'si, park yapmak için kamulaştırdığı taşınmaz hakkında Belediye Meclisi'nin 3 Temmuz 2013 tarih ve 61 sayılı karan ile imar planı değişikliği yaparak dava konusu taşınmazı mesken yeri ilan...