04 / 05 / 2024

Zile Belediyesi şeyhali mahalledi dükkan

Zile Belediyesi şeyhali mahalledi dükkan

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesindeki 12 dükkanını satışa sunuyor. Dükkanlar için ihale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Zile'de 9.3 milyon TL'ye satılık 38 gayrimenkul!

Tokat Zile Belediyesi, Nakkaş Mahallesi Atayolu Caddesi Altınpark sitesinde bulunan belediyeye ait 3 adet depolu asma katlı dükkan 3 adet dubleks mesken 32 adet meskeni ihale ile satıyor...

Zile Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesindeki 12 dükkanını satışa sunuyor. Dükkanlar için ihale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Tokat Zile'de 4.6 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesinde bulunan belediyeye ait 12 asma katlı dükkan ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Zile Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 21 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın yatırım maliyeti 1 milyon 978 bin TL olarak belirlendi.

Tokat Zile'ye yeni park!

Zile Belediyesi Fen İşleri ekiplerince İlçenin Yunus Emre Mahallesinde devam eden park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vidinel yaptığı açıklamasında İlçemizde bulunan 24 mahallemize en az birer tane park sözümüz vardı." dedi

Zile İş ve Kültür Merkezi 2016 sonunda tamamlanacak!

Zile Belediyesi tarafından Tutlupınar Mahallesi Tutlupınar cami yanındaki arsaya yapılmakta olan " İş ve Kültür Merkezi" inşaatı hızla devam ediyor. Projenin inşaatı 2016 sonunda tamamlanacak...

TOKİ Zile 2. etap teslim ediliyor!

Tokat Zile 2. Etap Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Zile Belediyesi'nce konut alıcısı temin edilen 332 adet konutun teslim işlemleri,01 Şubat – 09 Şubat 2016 tarihleri arasında Ek’te yer alan program dahilinde, gerçekleştirilecek.

TOKİ Zile 2. Etap kurası çekildi!

Zile Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapılan 332 konut çekilen kurayla sahiplerini buldu. Lütfi Vidinel “ Bu gün İlçemiz için güzel bir gün. Bu gün hepimiz çok mutluyuz. " dedi.

Tokat Zile TOKİ kura çekimi 2015!

Tokat Zile TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Tokat Zile 2. Etap Belediyesi işbirliğinde satışa sunulacak.

Tokat Zile TOKİ 2. Etap kura yeri!

Tokat Zile TOKİ 2. Etap kura yeri belli oldu. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje TOKİ ve Tokat Zile 2. Etap Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

Zile Belediyesi şeyhali mahalledi dükkan Haberi

Zile Belediyesi şeyhali mahalledi dükkan

Zile Belediye Başkanlığı tarafından Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesinde bulunan 12 asma katlı dükkan satışa sunuluyor. İhale usulü ile satışı yapılacak dükkanlar için toplam ihale bedeli 3 milyon 753 bin TL olarak belirlendi. İhale, 20 Kasım'da yapılacak.

ZİLE BELEDİYESİNE AİT SANAYİ DÜKKANLARININ SATIŞI YAPILACAKTIR
Zile Belediye Başkanlığından:


1 - Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesinde bulunan belediyemize ait 12 adet asma katlı dükkan; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince açık arttırma ile satılacaktır.


2 - İhale, aşağıda belirtilen gün ve saatte Belediye Hizmet Binası meclis odasında, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3 - İHALEYE KATILMAK İSTEYENLERİN
İhaleye katılmak isteyenlerin belirtilen gün ve yerde;
a) İhale dokümanı satın alındığına ilişkin makbuz,
b) Geçici teminat bedelinin ihale saatine kadar yatırıldığına ilişkin makbuz