17 / 05 / 2024

Zile İş ve Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak

Zile İş ve Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak

Zile Belediyesi tarafından Tutlupınar Mahallesi Tutlupınar cami yanındaki arsaya yapılmakta olan " İş ve Kültür Merkezi" inşaatı hızla devam ediyor. Projenin inşaatı 2016 sonunda tamamlanacak...

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Zile Metal Makina İnşaat ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zile Metal Makina İnşaat ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Zile tarafından kuruldu.

TOKİ Tokat Zile kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Zile projesinin kura çekilişi yapıldı.

Zile'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Tokat İli Zile İlçesi, Yeniköy Köyü ve Kahya Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 492 bin 572 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eray Zile tarafından kuruldu. 

TOKİ Zile 437 konut ihalesi 11 Eylül'de!

Tokat İli Zile İlçesi Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Tokat Zile 437 konut ihalesi 11 Eylül'de!

TOKİ Tokat Zile Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İşi ihalesi 11 Eylül 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Tokat Zile 437 konut ihalesi 11 Eylül'de!

Tokat İli Zile İlçesi Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tokat Zile'ye 437 konutluk yeni proje!

TOKİ Tokat Zile Bahçelievler 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül'de yapılacak.

Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesinin, Zile ve çevresinin sulanmasında, tarımın gelişmesinde büyük rol oynayacağını söyledi.

Tokat Zile'deki restorasyon çalışmalarına hız verildi!

Tarihi sokakları koruma amaçlı imar planı ve sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında Tokat Zile'de tarihi ev ve sokakların restorasyon çalışmalarına hız verildi.

Zile İş ve Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak Haberi

Zile İş ve Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak


Zile Belediyesi tarafından Tutlupınar Mahallesi Tutlupınar cami yanındaki arsaya yapılmakta olan " İş ve Kültür Merkezi" inşaatı hızla devam ediyor. Projesinde cep sineması, nikah salonu, otopark, sergi salonu ve büroların bulunacağı İş ve Kültür merkezi inşaatı 2016 yılı sonuna tamamlanıyor.


Yapılmakta olan İş ve Kültür merkezi inşaatıyla ilgili olarak bilgi veren Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel; İlçemize yeni bir Kültür Merkezi kazandırıyoruz. Bu Kültür Merkezimizde cep sineması, nikah salonu, otopark, sergi salonu ve bürolar bulunacak. İlçemizde eksikliğini hissettiğimiz ve büyük bir çalışma sonucunda inşaatımıza başladık. İnşallah bu yılın sonunda bu merkezimizi değişen ve gelişen Zile'mize kazandırmış olacağız dedi.



Zile...