17 / 05 / 2024

Zile restorasyon

Zile restorasyon

Tarihi Zile evleri restore edilecek. Zile Belediye Başkanı Vidinel, "Restorasyonunu yaptığımız konaklarımızı butik otel ve yöresel yemeklerimizin ikram edildiği yerler haline getirmek için gayret ediyoruz" dedi.

Tokat Zile'deki restorasyon çalışmalarına hız verildi!

Tarihi sokakları koruma amaçlı imar planı ve sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında Tokat Zile'de tarihi ev ve sokakların restorasyon çalışmalarına hız verildi.

TOKİ Zile'deki Osmanlı Evleri'ni turizme kazandırıyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tarihi yapılar için verdiği restorasyon kredisiyle Tokat'ın Zile İlçesi'nde bulunan Osmanlı evlerinin onarılarak turizme kazandırılması hedefleniyor.

Tarihi Zile Evleri TOKİ desteğiyle onarılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) tarihi yapılar için verdiği restorasyon kredisiyle Tokat'ın Zile ilçesinde bulunan Osmanlı evlerinin onarılarak turizme kazandırılacak.

Tarihi Zile Evleri, TOKİ desteği ile turizme açılıyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) tarihi yapılar için verdiği restorasyon kredisiyle Tokat'ın Zile İlçesi'nde bulunan Osmanlı evlerinin onarılarak turizme kazandırılması hedefleniyor.

Zile Kalesi restorasyon bekliyor!

Roma İmparatoru Julius Sezar'ın Basforos Kralı 2. Pharnake'ye karşı zafer kazandığı Zile Kalesi'nin surlarından zaman zaman aşağıya yuvarlanan taşlar, kale ayaklarına inşa edilen evlerde yaşayanları tedirgin ediyor.

TOKİ Zile'deki tarihi evleri restore ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle, Tokat'ın Zile ilçesindeki tarihi evlerin restorasyonu yapılacak TOKİ'nin parasal desteği ilçemizde sevinçle karşılandı.

Tokat Zile'deki tarihi evler TOKİ kredisiyle restore edilecek!

Unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Zile evleri, TOKİ'nin başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle turizme kazandırılacak.

Tokat Zile'deki tarihi evler TOKİ tarafından restore edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle, Tokat'ın Zile ilçesindeki tarihi evlerin restorasyonu yapılacak...

TOKİ Tokat Zile'deki tarihi evleri restore edecek!

Tokat’ın Zile ilçesindeki unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Zile evleri, TOKİ’nin başlattığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle turizme kazandırılacak.

TOKİ, Tokat Zile'deki tarihi evleri restore edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ( TOKİ ) başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle, Tokat'ın Zile ilçesindeki tarihi evlerin restorasyonu yapılacak.

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama işi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Mersin Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 'nde restorasyon karşılığı kiralama işi ihale edecek. İhale 17 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00 'de Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek...

Bozüyük Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Bozüyük’te Çarşı Mahalle'de restorasyon çalışmaları devam eden Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün çevre düzenlemesi için peyzaj uygulama yapım işinin ihalesi yapıldı. Peyzaj çalışmaları ile köşk ve çevresi eşsiz bir görünüme kavuşturulacak...

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kenan Ağırgöl, Kemal Ağırgöl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Zile restorasyon Haberi

Zile restorasyon

Zengin tarihi dokusu ile dikkati çeken Zile'de, eski evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandırılıyor. Belediye Başkanı Vidinel, "Restorasyonunu yaptığımız konaklarımızı butik otel ve yöresel yemeklerimizin ikram edildiği yerler haline getirmek için gayret ediyoruz" dedi. 

Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandırılıyor. Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, ilçede 3 bin 600 tarihi ev bulunduğunu belirtti. Bu evleri turizme kazandırmak için çalışmalarının sürdüğünü aktaran Vidinel, "Kültür ve Turizm Bakanlığı, İl Özel İdaresi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın destekleri ve yerel imkanlarımızla tarihi evlerimizde restorasyon çalışmasına başladık. Restorasyonunu yaptığımız ev ve konaklarımızı butik otel ve yöresel yemeklerimizin ikram edildiği yerler haline getirmek için gayret ediyoruz." diye konuştu. 


RESTORASYON ClG GİBİ BÜYÜYECEK 


Koruma amaçlı imar...