27 / 04 / 2024

zin de yatırım zin d üç konak

zin de yatırım zin d üç konak

Zin D Natura Konakları Zin D Yatırım ve Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Projede 2+1 daireler 230 bin TL'den satışa sunuluyor...

Zin D Konakları'nda 1+1 daireler 175 bin TL!

Midyat’ın tarihi dokusu İstanbul’da Zin D Nature Kurtköy Konakları ile buluştu. Projede daire fiyatları 175 bin liradan başlıyor...

Zin D Üç Konak Çekmeköy 'de 2 oda 1 salon 175 bin liraya!

Zin D Üç Konak Çekmeköy 'de minimum fiyat 175 bin lira olarak belirlendi, projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

O yatırım aracı dibe mi vuruyor? Düşüş hız kesmiyor...

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Platin yatırımı mantıklı mı? İşte 3 Mart 2022 platin fiyatı!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Peki platin nedir ve platine yatırım yapılır mı?

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 10 milyar liraya ulaştı!

Türkiye'de yatırım fonları Haziran ayında yükselişe geçmeye devam ediyor. Yatırım fonları Haziran'da yüzde 45,6 oranında yükseldi.

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

2020'de Türkiye'de yabancı gayrimenkul yatırımı 3,9 milyar dolar oldu!

Türkiye'de yatırım yapan yabancılar en çok gayrimenkul alanında yatırım yaptı. Ülkede yapılan gayrimenkul yatırımları 3,9 milyar oldu. 

Müteahhitlikte yatırım ortamları iyileşmeli!

Müteahhitlik, Türkiye'nin ekonomisinin büyümesine katkı veren sektörler arasında yer alıyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, ülke ekonomisini büyütecek yatırımların yapılabilmesi için de yatırım ortamının iyileştirilmesi gerektiğini söylüyor.

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır mı?

Türkiye'de yatırım tercihleri arasında gayrimenkul de önemli bir yer tutuyor. Her yatırım aracında olduğu gibi doğru zamanda yapılan gayrimenkul yatırımı ciddi bir kazanç imkanı sunuyor...

Katar bankacılık ve emlakta 7 milyar dolar daha yatırım yapacak!

Katar Finans Merkezi Başkanı Yousuf Al-Jaida, "Katar Türkiye'de yatırım yapmaya devam edecek. Sadece bankacılık sektöründe değil, emlak sektöründe de. 10 milyar dolarlık taahhütün yüzde 35'i gerçekleşti, Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var" dedi...

zin de yatırım zin d üç konak Haberi

zin de yatırım zin d üç konak


Midyat Katori taşı İstanbul’da bu ölçekteki bir projede dış cephede kullanımını ilk kez Zin D Yatırım ve Geliştirme A.Ş. tarafından ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARI projesinde gerçekleştirilmiş olup Midyat’tan getirilen ustalar Midyat taş ocaklarında oya gibi işlenerek gönderilen Katori taşını projenin dış cephesine ikinci bir duvar olarak itinalı bir şekilde örmektedir. Göz alıcı güzelliği ile mağrur ve gururlu, farklı dinlerin, dillerin, kültürlerin, medeniyetlerin bulunduğu Midyat’ın o muhteşem yansıması katori taşını İstanbul’da ZİN D NATURA KONAKLARI ile buluşturuldu.




ZİN D...