08 / 05 / 2024

ziraat bankası 0.79 faizli kredi

ziraat bankası 0.79 faizli kredi

Ziraat Bankası Ekonomik İstikrar Kapsamı tedbirleri kapsamında 0.79 faiz oranı ile ihtiyaç ve konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası 0.79 faizli kredi koşulları ve detayları neler?

Ziraat Bankası'ndan 0.99 faiz ile 1.5 milyon TL konut kredisi imkanı!

Ziraat Bankası yaptığı kampanyalar kadar sunduğu kredilerdeki faiz oranlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ettiriyor.

Ziraat Bankası resmen çıldırdı. Müşterileri buna çok sevinecek

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik 500 bin TL kredi verilecek. Banka konut kredisi için %0.55 faiz oranı ve ihtiyaç kredisi için %0.88 faiz oranı sunuyor.

Evi olmayanlara müjde! İlk kez evi olana Ziraat Bankası yüzde 0,69'dan kredi veriyor!

Ziraat Bankası yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Konut kredisi kampanyası ile birlikte 5 milyon TL’lik sahip 180 ay vadeli kredi verilecek. Herkes ev sahibi olabilecek. İşte tüm detaylar…

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 0.88 faiz oranıyla kredi kampanyasıyla beraber nakit kredi ödemelerine dair açıklamalar yapıldı. Ziraat Bankası 0.88 faiz oranıyla kredi kapsamında nakit kredi ödemelerini kimlerin kullanabileceği bilgisi açıklandı.

0.69 konut kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen konut kampanyası için detay peş peşe açıklandı. Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 0.69 faizle konut kredi desteği sağlayacak.

Milyonlarca öğrencinin Ziraat Bankası hesabına toplu para yatacak! TCKN 0,2, 4, 6, 8 olanlar ay başında peş peşe çekecek

KYK burs sonuçları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Milyonlarca öğrencinin Ziraat Bankası hesabına toplu para yatacak! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar ay başında peş peşe çekecek! İşte detaylar...

Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları

Konut satışlarında istenilen fahiş fiyatlar nedeniyle banka kredisine ihtiyaç duymadan ev almak neredeyse hayal oldu. Vatandaşın konut alımını kolaylaştırmak için beklediği destek Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. SGK, Ziraat Bankası ile anlaşarak sıfır faizli konut kredisi veriyor.

Ziraat Bankası'ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası, emeklilere özel yüzde 0.99 faiz oranı ile özel konut kredisi kampanyasını sunuyor. Kampanyada 180 aya varan taksit imkanı da sunuluyor. İşte kampanya detayları...

Ziraat Bankası'ndan 0.79 faizli iki büyük kredi kampanyası!

Ziraat Bankası Ekonomik İstikrar Kapsamı tedbirler kapsamında 0.79 faiz oranı ile ihtiyaç ve konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası 0.79 faizli kredi koşulları ve detayları neler?

Ziraat Bankası'ndan 0.79 faizli konut kredisi!

Ziraat Bankası Ekonomik İstikrar Kapsamı tedbirleri kapsamında 0.79 faiz oranı ile ihtiyaç ve konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası 0.79 faizli kredi koşulları ve detayları neler?

Ziraat Bankası 0.79 konut kredisi hesaplama!

Ziraat Bankası ilk kez satışa sunulan konutların alımı için aylık %0.79’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası’ndan konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası’ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaşını bankadan alan emeklilere özel konut kredisi faizleri sunuyor. Emeklilerin ikinci el konut için talepleri %0.94 faizle karşılanıyor.

Ziraat Bankası sıfır konut kredisi hesaplama 2020!

Ziraat Bankası artan konut kredisi faizlerine rağmen sıfır konutlar için aylık yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi sunmaya devam ediyor...

ziraat bankası 0.79 faizli kredi Haberi

ziraat bankası 0.79 faizli kredi

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen coronavirus Covid-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirmek için “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirler doğrultusunda Ziraat Bankası aylık 0.79 faiz oranı ile hem ihtiyaç ve konut kredisi kullandırıyor.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; banka hane halkı gelir aylık 5 bin TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yani diğer kamu bankaları ile beraber 10 bin TL’ye kadar Kredi Garanti Fonu destekli kredi sağlıyor. Kredi 36 ay vadeye kadar sunulurken 6 aylık dönem ödemesiz 30 aylık vade dönemi ise ödemeli dönem olarak uygulanıyor. Kredi aylık yüzde 0.79 faizle kullandırılıyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası kampanyalı Kredi Garanti Fonu destekli kredi için yüzde 0.79 faiz oranı ile...