06 / 05 / 2024

Ziraat Bankası boşnaklara kredi mi veriyor

Ziraat Bankası boşnaklara kredi mi veriyor

Turkish Ziraat Bank Bosnia DD, 1990'lı yılların ilk yarısındaki savaşın yaralarını hala sarmakla meşgul olan Bosna Hersek'te halkın uygun şartlarda ev veya arsa alabilmesi için faizsiz konut kredisi veriyor.

Ziraat Bankası 15 Haziran'da hesapları boşaltıp, kapatacak! Hesabı olanlar dikkat etsin!

Ziraat Bankası'nın müşterileri, dikkatli olmaları gereken bir açıklama yayınlandı. Banka, bazı müşterilerinin paralarının silineceğini bildirdi. Konuyla ilgili olarak Ziraat Bankası'nın resmi açıklaması haberimizde yer alıyor...

Ziraat bankası sürücüleri sevince boğacak! Bu kampamnya kaçmaz!

En çok zam gelenler arasında akaryakıt geliyor. Gelen zamlar sürücüleri isyan noktasına getirirken Ziraat bankasından gelen kampanya sevinç yaşatmaya yetti. İşte, Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası başvuru şartları.

Ziraat Bankası bombayı patlattı! Alışveriş yapanları sevince boğacak destek! Haberi duyanlar alışveriş yapmaya koşuyor!

Ziraat Bankası’ndan giyim ve ayakkabı alışverişi yapacaklara toplamda 150 lira Bankkart Lira desteği verilecek. Ocak ayı sonuna kadar devam edecek kampanyasının detayları netleşti.

Ziraat Bankası müşterilerine trink ödeme yapılacak! Hemen detaylara bakın cebiniz boş kalmasın

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik yeni bir kampanyanın detayları duyuruldu. Gelin Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya birlikte bakalım...

Ziraat Bankası ekonomik krizle boğuşan emeklilere 40 bin TL verecek!

Emekli maaşını Ziraat Bankasında alanlara Bankadan sevindiren açıklama geldi. Ziraat Bankası emekliler için uygulamaya koyduğu kampanyasını "Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilere Özel Krediler Ziraat'te" ismiyle duyurdu. İşte detaylar...

Ziraat Bankası’nın aldığı 3 bin 3 taşınmazın 997'si işgal altında!

Ziraat Bankası’nın tahsil edemediği kredilere karşılık aldığı 3 bin 3 konutun 997’si işgal altında. Sayıştay, banka yönetimini " Ya boş al ya tahliye ettir ya da işgal bedeli al" diye uyardı...

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama 2019!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankasından konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel kredisi faiz oranları!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası maaş müşterilerine kredi faiz oranları neler?

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

Ziraat Bankası Kazakistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası dünyada da büyümeye devam ediyor. Yurt dışı iştirakleri ve şubeleriyle 18 ülkede 101 noktada varlığını devam eden Ziraat Bankası, büyümeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

Ziraat Bankası boşnaklara kredi mi veriyor Haberi

Ziraat Bankası boşnaklara kredi mi veriyor

Ziraat Bankası'nın Bosna Hersek'teki iştiraki Turkish Ziraat Bank Bosnia DD'nin Türkiye ve Bosna Hersek arasında imzalanan anlaşma gereği Boşnaklara uygun krediler vermesi Türkiye'de bazı çevreleri rahatsız etti. Taraf Gazetesi bugünkü nüshasında ekonomi sayfasının yarısını bu konuya ayırarak bankayı Boşnaklara kredi vererek onları 'Sırplara karşı güçlendirmekle' suçladı.


Ziraat Bankası'nın Boşnaklar'a Verdiği Faizsiz Konut Kredisi Taraf'ı Rahatsz Etti


Turkish Ziraat Bank Bosnia DD, 1990'lı yılların ilk yarısındaki savaşın yaralarını hala sarmakla meşgul olan Bosna Hersek'te halkın uygun şartlarda ev veya arsa alabilmesi için faizsiz konut kredisi veriyor. Taraf Gazetesi'nin bugünkü nüshasında bunu usulsüz bir işlemmiş gibi sunarak, bankayı Bosnalıları Sırplara karşı daha güçlü kılmaya çalışmakla suçlaması büyük dikkat çekti.


Gazete haberinde Ziraat Bankası'nın açıklamasına yer verdiği halde suçlamalarını sürdürüyor. Haberde Ziraat Bankası yönetiminin Ziraat...