29 / 04 / 2024

Ziraat bankası sürücüleri sevince boğacak! Bu kampamnya kaçmaz!

Ziraat bankası sürücüleri sevince boğacak! Bu kampamnya kaçmaz!

En çok zam gelenler arasında akaryakıt geliyor. Gelen zamlar sürücüleri isyan noktasına getirirken Ziraat bankasından gelen kampanya sevinç yaşatmaya yetti. İşte, Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası başvuru şartları.



ZİRAAT BANKASI'NDAN AKARYAKIT ALIŞVERİŞİNE 75 TL HEDİYE

Ziraat Bankası, 250 TL ve üstü dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamasına 75 TL Bankkart Lira hediye edeceğini ilan etti.

Kampanyanın 16 Şubat ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olduğunu ilan etti Ziraat Bankası, katılımın Bankart Mobil ya da Bankkart Web  sitesi üstünden yapılması gerektiğini paylaştı

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası'nın kampanya şartlarına dair açıklaması şöyle:

16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile işbirliği yapılan akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde
 yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira ödenecek.

Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyasından; Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de  banka kartı fonksiyonu ile yararlanabilir.

Bankkart ücretsiz kartlar kampanya dışıdır. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler aracılığı ile yapılabilir, ilave kartlar ile yapılan  harcamalar ise asıl kart sahibi müşterinin harcamalarını kapsar.

Kazanılan Bankkart Liraları, 6 Nisan 2023'te hesaplara yatıracağını açıklayan Ziraat Bankası, Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemlerin  kampanya dahilinde ödül kazanamayacağını ilan etti.

Ziraat bankası sürücüleri sevince boğacak! Bu kampamnya kaçmaz!

Ziraat Bankası, 1863 yılında kurulmuş bir Türk devlet bankasıdır. Türkiye'nin en büyük bankalarından biridir ve bireysel ve ticari bankacılık, krediler, sigorta, yatırımlar ve daha fazlasını içeren çok çeşitli bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Ziraat Bankası, ülke genelinde 1.700'ün üzerinde şubesi ve 5.000'in üzerinde ATM'si ile Türkiye'de güçlü bir varlığa sahiptir. Banka, yurt içi operasyonlarının yanı sıra Almanya, Bosna Hersek ve Kazakistan gibi ülkelerde de faaliyet göstermektedir.


Geri Dön