09 / 05 / 2024

Akaryakıtta devrim gibi bir haber! Sürücüler rahat bir nefes alacak!

Akaryakıtta devrim gibi bir haber! Sürücüler rahat bir nefes alacak!

Akaryakıt fiyatlarının dalgalı bir dönemde olması aracı olan sürücülerin indirim kampanyalarını araştırmasına neden oluyor. Petrol Ofisi ve İş Bankası konuda sürücüleri sevindirecek bir kampanya duyurdu.



Akaryakıt fiyatlarının günden güne yükselmesi, insanların indirim kampanyalarını araştırmasına neden olurken, akaryakıt ve otogaz fiyatlarında indirim olacak kampanyaların da araştırılmasında artış yaşandı. Benzin, motorin ve LPG’de geçerli olacak indirim kampanyasını ayrıntıları İş Bankası tarafından duyuruldu.

Akaryakıtta devrim gibi bir haber! Sürücüler rahat bir nefes alacak!

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM

Sürücüleri sevindiren açıklamaya göre Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat 2023 ila 31 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak 250 lira ve üzeri 4’üncü yakıt alışverişlerinizde geçerli 60 lira MaxiPuan hediye edileceği duyurularak kampanyanın diğer ayrıntıları da aktarıldı.

Kampanya detaylarına ilişkin yapılan duyuruda Katılmak için İşCep ya da Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden söz konusu kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabileceğiniz belirtilerek 75 lira MaxiPuan yalnızca akaryakıt alımının en az birinin temassız Maximum Kart’ın Öde Geç özelliği ya da Pazarama’daki Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması halinde kazanılabileceği belirtildi.

İşte detaylar...


Geri Dön