20 / 05 / 2024

Akaryakıtta devrim gibi bir haber! Sürücüler rahat bir nefes alacak!

Akaryakıtta devrim gibi bir haber! Sürücüler rahat bir nefes alacak!

Akaryakıt fiyatlarının dalgalı bir dönemde olması aracı olan sürücülerin indirim kampanyalarını araştırmasına neden oluyor. Petrol Ofisi ve İş Bankası konuda sürücüleri sevindirecek bir kampanya duyurdu.



Kampanyaya kapsamındaki kartların "İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar" olduğu vurgulanarak Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan ile gerçekleştirilen alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanya kapsamında olmadığı belirtildi.

Akaryakıtta devrim gibi bir haber! Sürücüler rahat bir nefes alacak!

KAMPANYANIN AYRINTILARI 

Kampanya detaylarıyla ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar sadece Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup yalnızca akaryakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 4 Nisan 2023’te kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2023 (bu tarih dâhil) tarihi olarak belirlenmiştir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve en fazla 75 lira MaxiPuan kazanabilir.Ek kart ile kampanyadan faydalanılması halinde MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu esas karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu esas kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.”

KAMPANYAYA İLİŞKİN DETAYLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası efsane bir kampanyayla geri döndü! Bu kampanyayla tüm bankalar suspus oldu!

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Yapılandırma paketindeki o detay herkesi umutlandırdı! Hangi borçlar yapılandırılacak?


Geri Dön