28 / 04 / 2024

Ziraat Katılım ne zaman açılacak

Ziraat Katılım ne zaman açılacak

Ziraat’in kuracağı katılım bankasının 29 Mayıs’ta açılması planlanıyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın “Bu yıl Ziraat Katılım olarak 20 şube açacağız. Bankanın genel müdürlüğü ise istanbul Bahçekapı’da olacak” dedi.

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Ziraat Katılım'dan anneler günü hediyesi!

Ziraat Katılım Bankası, Anneler Günü için müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Hemen kaçırmadan siz de bakın! İşte ayrıntılar...

Çiftçiler hemen bakın! Ziraat Katılım Bankası duyurdu: Çiftçilere düşük kar payı oranlı 'tarım finansmanı' verilecek!

Ziraat Katılım Bankası tarafından, ülke sınırları içinde yapılan tarımsal üretim faaliyetleri için tarımsal üretime dair düşük kar payı oranlı yatırım ve işletme finansmanı sağlanacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 100 gün vadeli, 600 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 350 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 92 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 600 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli kira sertifikaları ihracı onaylandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 350 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, TRDZKVK42111 ISIN kodlu, 98 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın RDZKVK72126 ISIN kodlu, 91 gün vadeli ve 600 milyon TL nominal tutarlı yurt içi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 600 bin TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 bin TL tutarında, 98 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Ziraat Katılım ne zaman açılacak Haberi

Ziraat Katılım ne zaman açılacak

Kamu bankalarının kuracağı katılım bankalarından Ziraat Katılım Bankası 29 Mayıs’ta start alıyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın “Kuracağımız bankanın adı Ziraat Katılım olacak. Bankayı 29 Mayıs’ta açmayı planlıyoruz” dedi. Arap Bankalar Birliği ve Türkiye Bankalar Birliği işbirliğinde düzenlenen 5. Arap-Türk Ekonomi Diyaloğu Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın,  Ziraat Bankası’nın kuracağı katılım bankasının tüzel kişiliğinin oluştuğunu belirterek “Ziraat Katılım’ın renkleri Ziraat Bankası renklerine yakın, kırmızıyı kullanıyoruz, amblemi başağa benzer olacak” diye konuştu. Kamu bankaları arasında katılım bankasını ilk önce Ziraat’in açacağını ifade eden Aydın “Ziraat Katılım olarak bu yılı 20 şubeyle kapatmayı planlıyoruz. Yıllar itibariyle bu sayı artacaktır. Bankanın sermayesi 300 milyon dolar karşılığı 675 milyon lira. Genel müdürlük Eminönü Bahçekapı’da olacak” dedi.


350 personel alınacak


Aydın, şunları söyledi: “Ziraat...