05 / 05 / 2024

Zırhlı Modüler Üniteleri 2015

Zırhlı Modüler Üniteleri 2015

Vekon, can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel Zırhlı Modüler Üniteleri üretti. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Modüler prefabrik yapı sektörü 2022'den umutlu!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama modüler sektörüne ilişkin 2022 beklentilerini açıkladı.

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına taşıyor!

Çelik modüler çözümleriyle çok sayıda kentte konut üretimi yapan Dorçe, inşaat sürecini şantiyeden kontrollü fabrika ortamına taşıyor.

Volumetrik modüler yapılar yeni trend oldu!

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Zırhlı Modüler Üniteleri 2015 Haberi

Zırhlı Modüler Üniteleri 2015

70’i aşkın ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran, büyük inşaat ve altyapı projelerinin başlangıcında yer alan Vekon, Zırhlı Modüler Üniteleri’ni 12’nci IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda görücüye çıkardı. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.


Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Milli Savunma Bakanlığı’nın himaye ve desteğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın yönetim ve sorumluluğunda, icra edilmekte olan 12’nci IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’na katıldı.


Vekon, 5-8 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, saldırılara açık ve can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel ürettiği Zırhlı Modüler Üniteleri’ni tanıttı.


Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, tehditlerden korunmak amacıyla kullanılan Zırhlı Modüler Üniteler’in ilk defa IDEF Fuarı’nda...