21 / 05 / 2024

Zirve İnşaat adres

Zirve İnşaat adres

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

E Zirve İnşaat Hırdavat Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Zirve İnşaat Hırdavat Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Şahin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çetkin tarafından kuruldu. 

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ziver Sağol tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fazlı Çıplak, Hüseyin Kösoğlu, Ahmete Nacı Kosoğlu, İsmail Telli ortaklığında 550 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zirve 34 Elektrik Metal Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve 34 Elektrik Metal Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem İspir tarafından kuruldu.

Zirve 34 İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve 34 İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleyman Batuhan ve Tayfun Eken ortaklığında 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zirve Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Yavuz Çalayır, Mevlüt Kaban ve Mustafa Önsal imzasıyla kuruldu.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Zirve İnşaat adres Haberi

Zirve İnşaat adres

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat banyo gereçleri ve yapı malzemeleri alım satım imalat ithalat ihracat ve toptan ve perakende pazarlamasında bulunmak inşaatların onarım tadilat ve peyzaj işleri ile ilgili ve 2.7.2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler,

Adres: Gençosman Mah. Çinçindere Cad. Bien Apt. No:80/1 GÜNGÖREN