28 / 04 / 2024

Zirvepark kampanyaları

Zirvepark kampanyaları

Hayata geçirdiği konut projeleriyle ve düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Somuncu Grup, çok konuşulacak yeni bir kampanyaya daha imza attı. Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor.

Somuncu Grup Zirvepark'ta 120 ay vade imkanı!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Temmuz ayı araba kampanyaları! 400 bin TL altında otomobil var mı?

Temmuz ayı araba kampanyaları, otomobil almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Temmuz ayı araba kampanyaları!

Ford, Fiat, Citroen, Renault, Honda kampanyalarında bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mayıs ayı güncel fiyatlar

Her yıl belirli dönemlerde Ford, Fiat, Citroen, Renault, Honda gibi otomobil markaların düzenlemiş olduğu kampanyalar bu yılda devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte otomobil kampanyaları ve güncel fiyatları milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği konular arasında. İşte 2022 Mayıs ayı güncel fiya

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Türkiye'de araba fiyatlarının tavan yaptığı bu zamanda artık otomobil satın almak hayal oldu. Bizde sizler için mart ayına özel otomobil kampanyaları açıklayan beş farklı araba markasını derledik. İşte Mart ayında araba alıcılarını sevindirecek 5 farklı otomobil markasının açıkladığı kampanyalar...

16 Mart Tarihine Kadar Geçerli Migros Kampanyaları!

Migros marketlerinde, pek çok kategoride geçerli birbirinden ucuz kampanyalar var. İşte 16 Mart 2022 tarihine kadar geçerli Migros indirimleri…

Peugeot, Hyundai, Citroen Araba kampanyalarında Son fırsat!

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler, otomobil markalarının şubat ayına özel başlattığı kampanyaların süreleri daralmaya başladı. Araç sahibi olmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmayın. Peki hangi otomobil firması hangi modelinde kampanya yaptı? Ayrıntılar haberimizde...

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

Düşük faiz ve kampanyalar vatandaşı harekete geçirdi!

Bankaların konut kredisi faizlerini indirmesi ile beraber şirketlerde yeniden avantajlı ödeme şekilleri sunan kampanyalara yöneldiler. Uzun vade, düşük vade farkı ve avantajlı kampanyalar, konut satışlarında büyük oranda artış sağladı… 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

Zirvepark kampanyaları Haberi

Zirvepark kampanyaları

Düzenlenen kampanya kapsamında komşular hem Zirve’de ev sahibi oluyor hem de Koleksiyon, Zebrano, Mudo Concept ve ya Destanbul’da geçerli olan 10.000 TL değerinde mobilya ve aksesuar hediye çeki kazanıyor.  

Konu hakkında detaylı bilgi veren Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak “ Komşusuyla ya da arkadaşıyla Zirvepark’ın cazip ödeme seçeneklerinden faydalanarak ev sahibi olan herkes kampanyamıza katılabiliyor. Ayrıca geçmiş dönemde ev sahibi olan müşterilerimizde komşularını getirdikleri takdirde “Komşular Zirve’de Buluşsun” adlı kampanyamızdan faydalanabiliyor.”diye konuştu.

2+1’den 5+1’e kadar çeşitli tiplerde daire seçeneklerinin sunulduğu Zirvepark’ta  Akbank & Türkiye Finans Bankaları’ndan 120 aya varan taksit imkanları bulunuyor.

Komşular Zirve’de Buluşacak

Zirvepark yatay yapılaşma ile geniş bir alanda, çağdaş çözümler çerçevesinde, birbirini tanıyan insanlar, birbirleriyle görüşen komşular, tanıdık çehreler ve keyifli bir aile ortamı yaşatmayı...