29 / 04 / 2024

ziya mescioğlu kimdir

ziya mescioğlu kimdir

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), geçtiğimiz haftalardaki Dubai Gayrimenkul Fuarı'ndan sonra bu kez de Kuveyt International PropertyShow (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulundu.

Ziya Mescioğlu: Mudanya’yı inşa etmeye hazırız!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği izin yazısı ile bölgeden konut almak isteyen vatandaşların endişelerine çözüm sağlanmış olacak.

Bursa İMSİAD kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirdi!

İMSİAD, düzenlediği ‘Sektörel Bilgilendirme Toplantısı’nda üyelerinin inşaat sektörünün en öncelikli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm konusunda en doğru bilgileri almalarını sağladı.

Namık Ziya Mescioğlu yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar Yönetmeliği'nde yapılan ve Resmi Gazete'de yayınlanan değişikliği değerlendirdi.

Namık Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar yönetmeliğini değerlendirdi!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) Başkanı N.Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar Yönetmeliğimde yapılan ve Resmi Gazete'de yayınlanan değişikliği değerlendirdi.

N.Ziya Mescioğlu: Bursa inşaatta neden uluslararası olmasın?

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, “Ulusal ve uluslararası birçok fuara gidiyoruz. Yeni trendlerle izledikleri yolları inceliyoruz. Bursa otomotivde tekstilde uluslararası olabiliyorsa inşaatta neden olmasın” dedi.

Namık Ziya Mescioğlu: Müteahhitlerin ufkunu açıyoruz!

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Ulusal ve uluslararası birçok fuara gidiyoruz. Yeni trendlerive izledikleri yolları inceliyoruz. Bursa otomotivde tekstilde uluslararası olabiliyorsa inşaatta neden olmasın" dedi.

N. Ziya Mescioğlu: Kentsel dönüşüm çok iyi analiz edilmeli!

İNŞAAT Müteahhitleri Sana yicı ve İşadamları Derneği (IMSIAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa'da düzenlenen Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesinde konuştu.

Namık Ziya Mescioğlu: Bursa'da kentsel dönüşüm şart!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamlan Derneği (İMSIAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, kentsel dönüşümü rant meselesine indirgeyenlerin vebal altına gireceklerini ve bunun Bursa zararına olacağını söyledi.

Ziya Mescioğlu: Kentsel dönüşüm suçu da azaltır!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı ziyaret etti.

Levent Üzümcüoğlu kimdir?

Levent Üzümcüoğlu, Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından açılan Kentsel Dönüşüm Departmanının başına getirildi. Peki, Levent Üzümcüoğlu kimdir? Levent Üzümcüoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Üzümcüoğlu...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

ziya mescioğlu kimdir Haberi

ziya mescioğlu kimdir

İnşaat sektöründe dünyanın en önemli fuarlarına geniş heyetler ile ziyaretler gerçekleştiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), geçtiğimiz haftalardaki Dubai Gayrimenkul Fuarı'ndan sonra bu kez de Kuveyt International PropertyShow (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulundu. İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bir dünya şehri olan Bursamızın üretimdesanayide kendini dünyaya kanıtladığı gibi, ürettiği konutlarla da tüm dünyaya kendisini kabul ettirebileceğine inanarak Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na gittik. Gördüğümüz teveccüh de bizlere, Bursa'ya inanmakta ne kadar haklı olduğumuzu bir kere daha gösterdi" dedi. Mescioğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: "Fuar katılımcılarımız Kuveyt Büyükelçiliğimizin ve Ticaret Müşavirliğimizin belirledikleri birbirinden kıymetli Kuveytli aracı firmalar ile ikili görüşme gerçekleştirme şansına sahip oldular. Böylelikle Bursa'dan en çok konut alan ülke olan Kuveytlilerin Bursamıza olan ilgilerinin...