04 / 05 / 2024

ziya uysal kimdir

ziya uysal kimdir

Pusula Haber Gazetesi yazarı Ziya Uysal bugünkü yazısında, kentsel dönüşümün yanı sıra köysel dönüşümünde olması gerektiğine değindi ve köysel dönüşümün önemini vurguladı.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Ziya Aydın kimdir?

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Ziya Zeynelgil kimdir?

İnşaat Mühendisi Ziya Zeynelgil kimdir? Ziya Zeynelgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ziya Zeynelgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Zeynelgil..

Ziya Uysal: Köysel dönüşüm de planlanmalı!

Pusula Haber Gazetesi yazarı Ziya Uysal bugünkü yazısında, kentsel dönüşümün yanı sıra köysel dönüşümünde olması gerektiğine değindi ve köysel dönüşümün önemini vurguladı.

Ziya Yılmaz kimdir?

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Milliyet'ten Duygu Erdoğan'a bir gününü anlattı, hobilerinden bahsetti. Deniz tutkunu Yılmaz, tavlada da iddialı... İşte bu keyifli sohbet...

Necdet Uysal kimdir?

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal kimdir? Necdet Uysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necdet Uysal, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necdet Uysal...

ziya uysal kimdir Haberi

ziya uysal kimdir

Kentsel dönüşümle birlikte köysel dönüşüm de planlanmalıydı. Köylerin aleyhine bu bir çifte standart olmuştur. Bütün devlet hizmetleri kentlere akarken, köylere sadece bazıları ulaşabiliyor. Şehirde her türlü iş varken, köylerde sadece tarım ve hayvancılık var. Onu da profesyonel anlamda, doğru düzgün yapabilen çok az. Şehre uzak, kuş uçmaz kervan geçmez köylerimizin çoğuna ne “iyi tarım teknikleri”, ne de “tarım danışmanlığı” ulaşabilmiş. Oysa bizim, kalkınmayı özellikle o köylerden başlatmamız gerekirdi. Şehirde her türlü alt yapı ve kamu hizmeti varken, çoğu köylerde ya sağlık ocağı, ya da doktor veya gerekli personel yok. Hala çoğu sokaklara ambulans ve itfaiye giremiyor. Ama bu böyle gitmez. Köye götürülen bu günkü hizmetlerle köyden şehre göçü önlemek mümkün değildir. Yıllardır ülkemiz insanı, “Doğ şehirde öl şehirde” sözünü...