17 / 06 / 2024

ziylan gayrimenkul GH Sultanbeyli Gayrimenkul hisseleri alım

ziylan gayrimenkul GH Sultanbeyli Gayrimenkul hisseleri alım

Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bağlı ortaklığı olan GH Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme hisseleri 86,8 milyon TL'ye Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş.'ye satıldı...

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Hacıoğlu tarafından  kuruldu.

Gh Group Rent A Car Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gh Group Rent A Car Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alhayek tarafından kuruldu.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ghıas Haj Lattouf ve Hasnaa Badnjkı ortaklığında kuruldu. 

4.2 milyarlık Büyükyalı İstanbul'a Fendi imzası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde Fendi Casa'nın tasarladığı evler satışa çıkarıldı.

Büyükyalı İstanbul'daki loft daireler satışta!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa edilen 4.2 milyar lira değerindeki Büyükyalı projesindeki loft daireler satışa sunuldu. 

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın En İyisi ödülü!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nden ödülle döndü.

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Büyükyalı'da sona yaklaşıldı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde sona yaklaşıldı. 

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

ziylan gayrimenkul GH Sultanbeyli Gayrimenkul hisseleri alım Haberi

ziylan gayrimenkul GH Sultanbeyli Gayrimenkul hisseleri alım


Tuna GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 07.05.2014


Satılan Finansal Duran Varlığın Ünvanı : GH Sultanbeyli Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme A.Ş.


Satılan Finansal Duran Varlığın Faaliyet Konusu : Yurtiçinde her nevi gayrimenkul alımı, satımı, her nevi gayrimenkul inşa, işletme, kiralama ve kiraya verme ve ticaretini yapma, bu işleri gerek şirket nam ve hesabına gerekse de yerli şirket ve şahıslar namına yapmak


Satılan Finansal Duran Varlığın Sermayesi : 20.509.096 TL


İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 09.05.2014


Satış Koşulları : 40.750.000 USD


Satılan Payların Nominal Tutarı : 20.509.096 TL


Beher Pay Fiyatı : 4,2318


Toplam Tutar : 86.791.337 TL


Satılan Payların Finansal Duran Varlığın Sermayesine Oranı (%)