05 / 05 / 2024

Ziylan Grup ulaşım

Ziylan Grup ulaşım

Ziylan Grubu, 2012 yılından beri ulusal ve uluslararası çok sayıda fon ve kuruluşla yürüttüğü ortaklık görüşmelerini sonuçlandırdı. Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear ile ortak oldu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Ziylan Grup gayrimenkul sektörüne yöneldi!

Ziylan Grup, Ataşehir'de büyük bir yeme-içme ve eğlence merkezi kuruyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Grup'un yeni yatırım alanının gayrimenkul olduğunu belirtti.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Grup Toya Moda ulaşım!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Effect projesi Ankara Oran’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım bilgilerine göre proje Panora AVM'nin yanında yer alıyor.

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım!

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede yüzde 10 peşinatta kalana 36 ay 0 faiz sağlanıyor.

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel ulaşım krokisi...

Resim İstanbul Orman ulaşım!

Resim İstanbul Orman ulaşım bilgilerine göre proje; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede yükseliyor. Proje, Ortadoğu Grup imzası taşıyor..

Businist Office Fikirtepe ulaşım!

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükselen Businist Office Fikirtepe ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul..

Aydınlı Grup Koru Florya ulaşım!

Aydınlı Grup Koru Florya ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Koru Florya Evleri projesinde ev fiyatları 1 milyon 250 bin liradan başlıyor...

Ziylan Grup ulaşım Haberi

Ziylan Grup ulaşım

Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear BV ile ortaklık anlaşması imzaladı. FLO, Polaris, Kinetix ve Lumberjack gibi markaları ve 295 mağazası ile Türkiye ayakkabı perakende sektörünün en büyük şirketi olan Ziylan Grubu ile Konsorsiyum arasında %50-%50 eşit ortaklık anlaşması yapıldı.


Üretimden perakendeciliğe uzanan yarım asırlık tecrübesiyle Türkiye ayakkabı perakende sektöründe ilklerin öncüsü olan Ziylan Grubu, 2012 yılından beri yürüttüğü ortaklık görüşmelerini sonuçlandırdı. Bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası fon ve kuruluşun tekliflerini değerlendiren Ziylan Grubu, Türkiye’nin en büyük perakende şirketi BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., Yıldız Holding’in hissedarı olduğu Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Turkven’in danışmanlığını yaptığı girişim sermayesi fonlarının iştiraki Mater Footwear BV’den oluşan konsorsiyum ile %50-%50 ortaklık anlaşması imzaladı. Ziylan Grubu,  bu anlaşmayla 2023 yılında...