16 / 05 / 2024

Zöhre Şamiloğlu vefat

Zöhre Şamiloğlu vefat

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kurtoğulları tarafından kuruldu.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Zöhre Şamiloğlu vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

Zühre 5 yılda 10 mağaza açacak!

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı hedefleyen firma, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkaracak.

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Zöhre Mehmetçik evini ÇYDD'ye bağışladı!

Manisa'da yaşayan Zöhre Mehmetçik, 120 metrekarelik 3+1 dairesini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamaya karar verdi. 

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Zöhre Şamiloğlu vefat Haberi

Zöhre Şamiloğlu vefat

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Merhumun cenazesi bugğb Mezitli Mezarlığı'nda öğle namazına müteakip defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...