04 / 05 / 2024

zonguldak 2b rayiç bedelleri

zonguldak 2b rayiç bedelleri

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Zonguldak Belediye Bakanı Muharrem Akdemir’in Tepebaşı Mahallesindeki emlak değerleri yüksek tutarak vatandaşlara doğru söylenmediğini ve kandırıldığını iddia etti...

2B milli emlak rayiç bedel sorgulama!

Taşınmaz mallara sahip olan vatandaşların malları için alım satım yaparken rayiç bedel sorgulanıyor. İşte 2B milli emlak rayiç bedel sorgulama işlemleri...

Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedelleri TBMM'de!

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedellerinin belirlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ertem sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından cevaplandırılmasını istedi..

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 2. Maddesi ‘B’ bendi için kullanılan bir kısaltma olarak bilinen 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

Orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazisi olarak ifade ediliyor. 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. Peki, 2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

2b arazi satış işlemleri için deftarlıklara ya da il müdürlüklerine başvuru yapılıyor. 2b satış işlemlerinde rayiç bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

Zonguldak'ta 2B arazilerine pankartlı eylem!

Zonguldak'ta, '2B' arazileri üzerinde konutu bulunanlar, arazilerin satışı için belirlenen bedelin düşürülmesini sağlayamayan siyasetçilere karşı "2B sorunu çözülene kadar gönlümüz ve semtimiz siyasetçilere kapalıdır" yazılı pankartla eylem yaptı.

Gökbel köyü 2B için ayaklandı!

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi. İşte yaşananlar...

Muğla Gökbel köyü sakinleri 2B arazileri için eylem yaptı!

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi..

Muğla'da 2B rayiç bedelleri eylemi yapıldı!

Ortaca ilçesinde kamuoyunda "2B" olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan vatandaşlar, eylem yaptı. Vatandaşlar, taşıdıkları dövizler ve attıkları sloganlarla, belirlenen rayiç bedellerine tepki gösterdi.

Zonguldak'ta 2B eylemi yapıldı!

Zonguldak'ta 2B eylemi yapıldı. Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan Tepebaşı, Bağlık, Yeşil ve de İnağzı mahallelerinin sakinleri, Türk bayrağı ve dövizler taşıdı, slogan attı.

Arazi fiyatları kızdırdı! Zonguldak'ta 2B eylemi!

Zonguldak'ta, halk arasında 2B olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan Tepebaşı Mahallesi sakinleri eylem yaptı. Grup, kendilerine gönderilen tebligatları yaktı.

2b arazileri rayiç bedelleri ne kadar?

Orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazisi olarak tanımlanıyor. 2b, 6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin B bendi için kullanılan bir kısaltma olarak karşımıza çıkıyor. Peki, 2b arazileri rayiç bedelleri ne kadar?

zonguldak 2b rayiç bedelleri Haberi

zonguldak 2b rayiç bedelleri


AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Zonguldak Belediye Bakanı Muharrem Akdemir’in Tepebaşı Mahallesindeki emlak değerleri yüksek tutarak vatandaşlara doğru söylenmediğini ve kandırıldığını iddia etti.


Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Karaduman 2009 da belirlenen emlak değerlerinden yüksek tutularak CHP’li İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir’in 2B sorununu yarattığını iddia etti. Karaduman şu şekilde konuştu:


“Muharrem Akdemir’in yalanlarında son perde. 2B alanlarının satışı ile Tepebaşı Mahallesi'nin yüzleştiği emlak değerleri her zamanki gibi milleti kandırmayı kendisine iş edinmiş CHP’li belediye Başkanları Sn İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir Yönetiminin ayıbıdır. 2009 yılında emlak değerleri belirlenirken İsmail Eşref yönetimi belediye meclis grubumuzca uyarılmış muhtarlar bilgilendirilmiştir. Ama her zamanki gibi Belediye Başkanı ve Yönetimi muhtarlarımızı ve halkımızı kandırmış hizmet edeceğim yalanıyla emlak değerlerini yüksek tutmuş ve...