15 / 05 / 2024

Zonguldak Belediye plajı temizliği

Zonguldak Belediye plajı temizliği

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Mater, "Bu yıl 436 mavi bayrak alarak dünya ikincisi olduk. Bu bizim için büyük bir onur" dedi.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Zonguldak İncivez'de imar planı değişikliği onaylanmadı!

Zonguldak Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında İncivez Mahallesi'nde yeşil alanla ilgili gündem maddesi komisyonda reddedilip olduğu gibi kalmasına karar verildi.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Zonguldak'taki 'çöp ev' boşaltıldı!

Zonguldak'ta, içerisinde biriktirilen atıklar nedeniyle çöp eve dönüşen konut, belediye ekiplerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri gönüllüleri tarafından boşaltılıp, ilaçlandı.

Ömer Selim Alan kimdir?

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Ömer Ünal'a ait binanın 2 katı kaçak çıktı!

Zonguldak İdare Mahkemesi, Filyos'ta Ak Parti'li Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da ortak olduğu şirkete ait olan ve plaj üzerine inşa edilen apartman hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Mesut Özil memleketi Zonguldak Devrek’e spor tesisi yaptırıyor!

Arsenal'da forma giyen hemşerileri ünlü futbolcu Mesut Özil 1 milyon lira desteği ile Zonguldak Devrek’e spor salonu yaptırıyor. Devrek İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerci inşaatın başladığını açıkladı.

Zonguldak Belediye plajı temizliği Haberi

Zonguldak Belediye plajı temizliği

Mater, Zonguldak Belediyesi'ne ait Kapuz Plajı'na mavi bayrak teslim töreninde yaptığı konuşmada, plajın deniz suyunun temizliği, donanım ve hizmetler, çevre yönetimi ve çevre eğitimi konularında kriterlere uygunluk gösterdiğini söyledi. 


Türkiye'nin geçen yıl 397 bayrakla dünya üçüncülüğü ödülünü aldığını anımsatan Mater, şöyle konuştu: 


"Bu yıl 436 mavi bayrak alarak dünya ikincisi olduk. Bu bizim için büyük bir onur. Bu bayraklardan bir tanesi de bugün Kapuz Plajı'na verildi. Bunun en önemli özelliklerinden bir tanesi Akçakoca'dan Sinop'a kadar olan bölge içinde tek bölge olarak size takdim edildi. Karadeniz bölgesi son birkaç yıldır ilgi alanına girdi. Bu bayrağı almak için çok zor aşamalardan geçiliyor. Alınması çok zor olan bir bayrak ve bir yıl için veriliyor. Bu plaja gelecek olan insanlar güvenle bu sularda yüzme imkanına...