04 / 05 / 2024

Zonguldak BEÜ yüzme havuzu inşaatı

Zonguldak BEÜ yüzme havuzu inşaatı

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Manisa Gördes'e yarı olimpik yüzme havuzlu kompleks yapılacak!

Gördes Belediyesi tarafından Beşeylül Mahallesi’nde bulunan parka yarı olimpik yüzme havuzunu içinde barındıran büyük bir kompleks yapılacak.

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Beşyıldız Novella projesinde otopark, güvenlik, fitness, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanı, spor alanları yer alıyor...

Geberit ile banyolarda beş yıldızlı otel konforu!

Geberit, gömme rezervuarlar ve de yeni nesil akıllı klozet sistemi Aqua Clean Sela ile beş yıldızlı lüks otellerin süit odalarında kullanılan konforu ev banyolarına taşıyor.

Beşyıldız Grubu'ndan proje alana Paris yada Roma tatili hediye!

21 yıldır insan, yaşam ve doğa odaklı kalite anlayışı ile farklı projelere imza atan Beşyıldız Grubu, ev almayı düşünenleri hem arzu ettikleri eve kavuşturuyor hem de hayal ettikleri tatile gönderiyor.

Beşyüz Evler Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımlarını büyük önem veren ve bugüne kadar 65 sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesinde yapımı tamamlanan Beşyüz Evler Sosyal Tesisinin açılışını gerçekleştirdi...

Beşyıldız Novella daire fiyatları!

Beşyıldız Novella daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Beşyıldız Novella projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları yer alıyor

Beşyıldız Novella ödeme planı!

Beşyıldız Novella ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Beşyıldız Novella Kurtköy projesi Yenişehir Mahallesi Bakü Caddesi No: 14 Kurtköy / Pendik / İstanbul adresinde yer alıyor

Selçuklu Belediyesi'nden 300 bin TL'ye kiralık 2 yarı olimpik yüzme havuzu!

Selçuklu Belediye Başkanlığı; 2 yarı olimpik yüzme havuzunu 300 bin TL'lik kira bedeli ile kiraya veriyor. Yüzme havuzlarının ihalesi 11 Eylül 2014 tarihinde saat 16.00'da yapılacak.

Şahinbey'e üçüncü kapalı yüzme havuzu yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Şahinbey Belediyesi üçüncü kapalı yüzme havuzunu Yeşilvadi Parkı'na yapıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella fiyatları!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Beşyıldız Novella Kurtköy' de konut teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak. Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Kurtköy Beşyıldız Novella fiyatları!

Kurtköy Beşyıldız Novella fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Beşyıldız Novella 'da yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları mevcut.

Zonguldak BEÜ yüzme havuzu inşaatı Haberi

Zonguldak BEÜ yüzme havuzu inşaatı

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor.

8.5 milyon TL maliyeti olan ve son teknoloji kullanılarak yapılan yarı olimpik yüzme havuzu Zonguldak için önemli bir boşluğu gidermiş olacak. 2013 yılında yapımına başlanan, 4 bin 500 metre kare alana kurulan kompleks, yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra spor ve sağlık ünitelerini de içeriyor. Eylül ayında açılacak olan yüzme havuzunda Türkiye’nin en gelişmiş yüzme havuzlarında ve sosyal tesislerinde uygulanan teknoloji kullanıldı. BEÜ öğrencileri, çalışanları ve Zonguldaklıların bekledikleri açılış Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Havuzun açılmasını herkesin sabırsızlıkla beklediğini ifade eden BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, “Bülent Ecevit Üniversitesi, eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet üretimi faaliyetlerini, her geçen gün kapasite ve kalitesini artırma yolundaki yürüyüşüne kararlı ve kendinden emin adımlarla devam...