08 / 05 / 2024

zonguldak çevresi yol projeleri

zonguldak çevresi yol projeleri

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Silivri Selimpaşa plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresi Yol, Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı imar planı askıya çıktı!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı ve Çevresi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Zonguldak'taki tünel projelerinde sona gelindi!

Zonguldak’ın trafiğinin Ankara ve İstanbul girişindeki tünel, viyadük ve duble yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla azalması bekleniyor. Projelerde sona yaklaşıldığı açıklandı.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

Zonguldak Kozlu Stadyumu'nun tribünleri yıkımalı!

Zonguldak İl Koordinasyon Toplantısı gündeminde Zonguldak'tan Alaplı'ya kadar yapılması planlanan yol projesine engel olan Kozlu Stadyumu tribünlerinin yıkılması yer aldı.

Ereğli ve Devrek'i bağlayan yol projesi TBMM gündeminde!

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak'ın Ereğli ve Devrek ilçelerini bağlayan yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Demirtaş, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Zonguldak'ta heyelanzedelere konut inşa edilecek!

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde, yol genişletme çalışması sırasında geçen 16 Temmuz'da meydana gelen heyelanda evleri yıkılan ve hasar gören hak sahiplerine ev yapılacak.

Zonguldak'ta sel baskınları ve heyelan nedeniyle 16 köye ulaşım sağlanamıyor!

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesi ile Çaylıoğlu, Hasbeyler, Ortaköy, Çay köyü ve Süleymanbeyler köyünde gece boyunca yağan aşırı yağış sel felaketine yol açtı...

Çaycuma'da yol genişletme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yol genişletme çalışmaları yapılan mahallelerde incelemede bulundu. Sedde projesi çalışmalarını inceleyen Başkan Kantarcı, daha sonra İstasyon Mahallesi' ne geçti...

zonguldak çevresi yol projeleri Haberi

zonguldak çevresi yol projeleri

<#esim2>


CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Turpcu sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Turpcu'nun soruları

1- Zonguldak-Mithatpaşa Tüneli, Kilimli, Çatalağzı, Göbü, Filyos ve Saltukova güzergahını Zonguldak- Çaycuma- Filyos- Saltukova Havalimanı'na bağlayacak yolun projesi bitmiş midir? Bu güzergahta kaç adet tünel ve viyadük vardır, uzunlukları ne kadardır? Yolun ne zaman bitirilmesi planlanmaktadır? Bu yolun toplam uzunluğu ve maliyeti nedir?

2- Zonguldak-Devrek yolu, Zonguldak- Ereğli yolu, Ereğli-Devrek yolunda bu güne kadar kaç firma fiyatların düşüklüğü nedeniyle işi bırakmıştır? Şuanda bu yolu yapan Bayburt inşaat firmasına verilen bu yollara ilişkin birim fiyatlarla işi bırakan firmalara verilen birim fiyatlar nedir?

3- Ereğli-Devrek yolu engebelik ve dağlık bir alandan geçmektedir. Bu güzergah...