14 / 05 / 2024

zonguldak doğalgaz altyapı çalışması

zonguldak doğalgaz altyapı çalışması

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Aralık'ın 15'ine kadar inşallah Çaydamar'dan başlayarak, Gazipaşa'ya kadar mutlaka doğalgazı vereceklerini, Zonguldak'ın tamamına ise 5 yıl içerisinde doğalgaz dağıtımı yapılacağını söyledi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Zonguldak Kozlu'da doğalgaz çalışmalarının yüzde 60'ı tamam!

Kozlu’da altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeler hızla asfaltlanarak çevre düzenlemeleri, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğalgaz çalışmalarının ise yüzde 60’a yakın bölümünün tamamlandı.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi 2 Eylül'de!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Bakanlığınca BOTAŞ doğalgaz işletmeleri bölge müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30 gerçekleşecek.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi 30 Haziran'da!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Haziran 2015 tarihinde saat 14.00 'de yapılacak.

Torunlar'dan Başkent Doğalgaz’a Altyapı GYO modeli!

Torunlar, Başkent Doğalgaz’ı Altyapı GYO’ya dönüştürüp, Kurumlar Vergisi ödemeyecek. Şirketi halka da açacak. Aziz Torun, şirketin 'Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için SPK'ya başvurduklarını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Manisa'nın doğalgaz sorunu çözülecek!

Manisa'nın yüzde 85'inde doğalgaz bulunduğunu, bazı yerlere hizmet götüremediklerini dile getiren Başaran, "Yatırım programlanmasında bazı kriterlerimiz var. Altyapı yatırımları olduğu için kolay da gerçekleşmiyor" dedi

Bursa'da doğalgaz hattında patlama yangına neden oldu!

Bursa'da iş makinesi doğalgaz hattını patlattı. Patlama sonucu alev alan gaz yangına neden oldu. Bursa'da, iş makinesiyle altyapı çalışması için kazı yapılırken delinen borudan sızan doğalgaz alev aldı.

Bursa'da doğalgaz çalışmasından sızan gaz alev aldı!

Alınan bilgiye göre, Bursa'da iş makinesiyle altyapı çalışması için kazı yapılırken delinen borudan sızan doğalgaz alev aldı. İtfaiye ekipleri, apartmanların boyunu aşan alevleri söndürmeye çalışıyor.

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

zonguldak doğalgaz altyapı çalışması Haberi

zonguldak doğalgaz altyapı çalışması

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Akmercan Batıkar Doğalgaz Şube Müdürü Bekir Selçuk, Alancık'a bağlı Gaca mevkiinde bulunan doğalgaz ana dağıtım istasyonuna giderek incelemelerde bulundular. Doğalgaz çalışmaları ile ilgili Başkan Akdemir'e bilgi veren Akmercan Batıkar Doğalgaz Şube Müdürü Bekir Selçuk, "Botaş'ın bizde Zonguldak için bırakmış olduğu ayrım vanası buradaki yapının içerisinde bulunmaktadır. Bu hat üzerinde 70 bar basınçlı doğalgaz var. Bu gaz, Düzce'den Bartın'a kadar gidiyor. Bizde 70 barlı gazı alacağız. Giriş vanamızla birlikte, burada yer alan hattımıza bağlayacağız. 


Gazımızı burada filtre edeceğiz. Daha sonra gazımızı ısıtacağız ve ardından ölçeceğiz. Bir sayacımız var. Çünkü Botaş'a aldığımız gazı ödememiz gerekiyor. Ondan sonrada kokulandırıp, şehre göndereceğiz." dedi. Selçuk, doğalgaz ana dağıtım merkezi üe ilgili teknik bilgi vererek şunları söyledi: "Kokulandırma dediğimiz olay,...