18 / 05 / 2024

Zonguldak Kemal Köksal Stadı son durum

Zonguldak Kemal Köksal Stadı son durum

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Kemal Köksal Stadı, yeni sezonda kullanılamaz raporunun ardından 67 yıl sonra etaplar halinde yapılmak üzere yıkılmaya başlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Depreme değinerek, süratli bir şekilde kentsel dönüşüm yapacaklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanların hayatını kurtaracağız, istihdam sorununu çözeceğiz büyük ölçüde." şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili ve oradaki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Bürokraside karşılanan engeller var. Bu engellerin süratle aşılmasına ihtiyaç var" açıklamasını yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kiralarda stopaj kaldırılmalı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Kiralarda stopaj kaldırılmalı" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhtarlara emlak vergisinden bütçe ayrılsın!

Ankara'da kadın muhtarlarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında muhtarlara emlak vergisinden bütçe verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Saraçoğlu'na sahip çıkıyorum!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara’nın merkezinde yer alan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca restorasyonuna başlanılan tarihi Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu, 10 yıl yaşadığı Saraçoğlu Mahallesi'ne sahip çıktığını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kiralarda stopaj kaldırılmalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; parti genel toplantısında esnafın kira sorunlarına yönelik hazırlanan talepleri sıraladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan stopaj vergisi açıklaması!

Devletin dükkanını kapatan esnafa destek sağlaması gerektiğini dile getirdiğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu esnafın kiralarının devlet tarafından karşılanmadığını, aslında gayrimenkul sahibinin sorumluluğunda olan stopaj vergisinin kaldırılmadığını söyledi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'esnaftan 3 ay kira alınmasın' önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devletin, esnafın 3 aylık kirasını ödemesi önerisinde bulunduklarını belirtti.

Zonguldak Kemal Köksal Stadı son durum Haberi

Zonguldak Kemal Köksal Stadı son durum

1948 yılında faaliyete geçen ve Zonguldakspor'un Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor gibi takımları ağırladığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na 2015-2016 sezonunda kullanılamaz raporu verildi. 7 yıl aradan sonra yeniden 3. Lig'e çıkan Kömürspor, geçtiğimiz sezonu bir üst lige çıkmak için play-off maçında İstanbulspor ile 1-1 beraber kalmış ve ikinci lig şansını kaybetmişti.



Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan stad, 67 yıl aradan sonra etap etap yapılmak için yıkılmaya başlandı. 10 Temmuz 2015 tarihinde yer tesliminin yapılmasının ardından firma tarafından yıkım çalışmalarına başlanıldı. Kapalı tribünlerle başlayan yıkımın ardından etaplar halinde stadın yapımı...