23 / 07 / 2024

zonguldak Kozlu Değirmen Ağzı içme suyu şebekesi çalışmaları

zonguldak Kozlu Değirmen Ağzı içme suyu şebekesi çalışmaları

Yeni göreve gelen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, ilçenin sağlıklı temiz su kullanabilmesi amacıyla ilk iş olarak Değirmen Ağzı mevkisinde başlatılan içme suyu şebekesi çalışmalarına ağırlık verdi...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Bakanlık, o ildeki 10 konut ile 32 iş yerini satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatıyla! 

Zonguldak Merkez'de yer alan 10 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 32 adet iş yeri satılıyor. Peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar... 

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları 7 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde bulunan 269 adet konut için başvurular 7 Eylül'de başlıyor...

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Isparta'ya 5 bin sosyal konut hamlesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında bulunan ‘Şehre 5 bin adet sosyal konut’ sözünün ilk ayağı olarak görülen bin konutun kuraları çekildi ve yapım aşamasına geçildi.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Zonguldak İncivez'de imar planı değişikliği onaylanmadı!

Zonguldak Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında İncivez Mahallesi'nde yeşil alanla ilgili gündem maddesi komisyonda reddedilip olduğu gibi kalmasına karar verildi.

zonguldak Kozlu Değirmen Ağzı içme suyu şebekesi çalışmaları Haberi

zonguldak Kozlu Değirmen Ağzı içme suyu şebekesi çalışmaları


Zonguldak Kozlu Belediyesi tarafından Değirmen Ağzı mevkisinde başlatılan içme suyu şebekesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Yeni göreve gelen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, ilçenin sağlıklı temiz su kullanabilmesi amacıyla ilk iş olarak Değirmen Ağzı mevkisinde başlatılan içme suyu şebekesi çalışmalarına ağırlık verdi. Başkan Şahin, içme suyunu kesintisiz şekilde evlere ulaştıracaklarını belirterek, projeyi beklenenden de kısa sürede tamamlayacaklarını kaydetti.



Beyaz...