21 / 05 / 2024

Zonguldak Kozlu projeleri

Zonguldak Kozlu projeleri

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, göreve geldiği günden bugüne Kozluya yeni şeyler kattıklarını ve Kozluyu yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Zonguldak Kozlu'da 6 ev kullanılmaz hale geldi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Taşbaca mahallesinde dün gece oluşan heyelan sonrasında 6 ev kullanılmaz hale gelirken, yaklaşık 20 kişi sokakta kaldı..

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Kozlu'da 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zonguldak Kozlu'da yer alan gayrimenkulü 6 milyon 222 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Zonguldak'ta 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zonguldak Kozlu'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Rüya Kent Prestij'te fiyatlar 136 bin 800 TL'den başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat’tan Zonguldak Kozlu’ya 90 milyon TL’lik rüya gibi bir yatırımın inşaatı hızla devam ediyor.

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Zonguldak Kozlu projeleri Haberi

Zonguldak Kozlu projeleri

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksiklerin giderilmesi adına gerekli talimatları veriyor. Çalışmaların yapıldığı alanlara giden Şahin, mahallelerde vatandaşlarla da bir araya gelerek sıkıntılarını dinliyor. Vatandaşlarla diyaloglarında sorun odaklı değil, çözüm odaklı çalıştıklarının altını çizen Şahin, "Kozlu'da hizmet almayan hiçbir mahalle kalmayacağına söz vermiştik. Kozlu'nun hizmet alabilmesi için Ankara'da bakanlıklar düzeyinde girişimlerimizi sürdürürken, aynı zamanda Kozlu'daki çalışmalarımızı da aralıksız olarak devam ettiriyoruz. Kozlu halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğimizden halkımızın şüphe duymadığını biliyoruz. Bizler de onların bu güvenine layık olabilmek adına tüm gayretimizle çalışıyoruz. Altyapıdan üst yapıya, kanalizasyondan park bahçe yapımıza, duvar yapımından yol ve kaldırım çalışmalarına kadar Kozlu'nun tüm mahallelerinde çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Yeni Köprü yapımı, çevre düzenlemesi, ışıklandırma çalışmaları,...