07 / 05 / 2024

zonguldak lojmanları

zonguldak lojmanları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Türkiye Taşkömürü Kurumunun Zonguldak Üzülmez'deki lojmanlarına kentsel dönüşüm projesi uygulanacak...

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak TTK lojmanlarına imar uyarısı!

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan lojmanların mevcut şekillerinin korunmasının istendiği bildirildi.

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de mühendisler sorun yaşıyor!

Zonguldak Üzülmez bölgesinde başlayan TOKİ projesinde sorunlar yaşanıyor. TOKİ'den ihaleyi alan müteahhit firma, TTK'da çalışan mühendislerin oturduğu lojmanların girişme bir kamyon hafriyat döktü.

Zonguldak’ta 766 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 konutluk ilk ihale yapıldı.

TOKİ Zonguldak 766 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

Zonguldak’ta kentsel dönüşüm kapsamında 766 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 konutluk ilk ihale yapıldı. 3

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

Zonguldak Çınartepe’de yıkım çalışmaları sürüyor!

Zonguldak Çınartepe Mahallesi’nde atıl halde bulunan TTK lojmanları, mahallenin isteği üzerine TOKİ tarafından yıkılıyor. TOKİ'nin yıkılan bölgede proje uygulayabileceği belirtildi. İte alanda çalışmalarda gelinen nokta...

Zonguldak'ta satılık arsa: 2 milyon 87 bin 807 liraya!

Kozlu Belediye Başkanlığı Zonguldak Kozlu Güney Mahallesi Hürriyet Caddesi 'nde yer alan arsayı 30 Eylül 2013 tarihinde saat 15: 00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında göçük meydana geldi!

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında göçük meydana geldi. Zonguldak Gelik beldesi Dağbaca mevkisinde bir kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçinin kurtarılması için çalışmalar 18 saattir sürdürülüyor...

Zonguldak'ta göçük meydana geldi!

Zonguldak Kilimli beldesindeki Bölüm Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Çalışmalara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve 112 Acil Servis ekipleri ile maden işçileri katıl

Saraçoğlu Lojmanları havzası için ilk toplantı yapıldı!

Namık Kemal Mahallesi'nin Ankara'ya yeniden kazandırılması konusunda ilk adım atıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Ankara'ya güzel bir hediye verin" diyerek öncülük ettiği Saraçoğlu Lojmanları havzası için ilk toplantı yapıldı.

zonguldak lojmanları Haberi

zonguldak lojmanları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) Zonguldak Üzülmez'deki lojmanlarına da kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. 


Projeyle 388 lojmanla 877 gecekondu yıkılarak, yaklaşık 2 bin 560 konut, 90 iş yeri, ilköğretim okulu, lise, çıraklık eğitim merkezi, sağlık ocağı ve kültürel tesis inşa edilecek. Konutların bir kısmı, lojman olarak değerlendirilecek.


TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentleri plansız ve çarpık yapılaşmadan kurtarmak amacıyla başlattığı projelerle depreme dayanıklı modern şehirler inşa eden TOKİ, yerel yönetimlerin haricinde ilk kez bir kamu kurumuyla kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.


İdare, TTK ile imzalanan protokol kapsamında, Zonguldak Üzülmez'deki lojmanları bölgenin tarihi yapısı, iklim şartları ve şehrin kimliğini dikkate alarak yenileyecek.


-Detaylı jeolojik ve jeoteknik etütler yapılıyor


Lojmanların da bulunduğu alan, Gecekondu Kanunu kapsamında 12 Nisan 2013 tarihli TOKİ başkanlık...