02 / 05 / 2024

Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu

Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Sami Er'ı ziyaret etti ve TOKİ çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Deniz Yavuzyılmaz: Erzincan İliç’teki Anagold madeninin tam altındaki fay hattı haritadan silinmiş!

Erzincan'da meydana gelen toprak kayması sebebiyle madende 9 kişinin toprak altında kaldı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Anagold madeninin tam altındaki fay hattının haritadan silindiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı TBMM'de!

Taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı Meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz tarafından konuyla ilgili soru önergesi verildi.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

AOÇ arazisindeki vakfın yer değiştirmesi meclis gündeminde!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemine ilişkin soru önergesi verdi. 

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kapadokya'da yapılaşmaya izin verenlerin bulunması lazım!

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, "Kapadokya bölgesindeki binalara izin verenler hakkında suç duyurusunda bulunulması lazım. Peribacalarının bulunduğu bölgede yapılan bu yapıların tamamının yıkılması lazım" diye konuştu.

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ta 55 bin hak sahibinin mağduriyeti giderilecek!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Taş Kömürü havzasında bulunan taşınmazlarının hak sahiplerine satışı sırasında ortaya çıkan ecri misil bedellerinin yüksek olması nedeniyle ortaya çıkan mağduriyetinin giderildiğini açıkladı. 

Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Haberi

Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu

Milletvekili Çaturoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "TOKİ Başkan Yardımcısı Samı Er'ı makammda ziyaret ettim. Ziyaretimizde başta Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin 'Basın Sitesi' olmak üzere Zonguldak Merkez Kentsel Yenileme Çalışması kapsamında TTK Üzülmez lojmanlarının bulunduğu yere yapılacak olan 766 konut. Alaplı, Ereğli ve Çaydeğırmeni'nde emeklilere yönelik TOKİ çalışmaları hakkında bilgi aldım. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti 2+1 ve 3+1 konut olmak üzere toplam 130 ön başvuru almış ve başvuru talepleri Zonguldak Valiliğimiz aracılığı ile TOKİ Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'na iletilmiştir. Konutların Zonguldak Terakki Mahallesi'nde belirlenen arsa üzerine yapılması için TOKİ İmar Dairesi Başkanlığı'nca çalışmalara başlanmış ve en kısa zamanda sonuçlanması hedefleniyor. 


Diğer taraftan kentsel yenileme çalışması kapsamında Zonguldak Merkez Üzülmez TTK lojmanlarının bulunduğu yere yapılacak olan birinci etap 766...