05 / 05 / 2024

Zonguldak orman yangınında son durum

Zonguldak orman yangınında son durum

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İlçeye bağlı Kocaman köyünde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

California'daki yangın ünlü isimleri evsiz bıraktı!

California'nın kuzeyindeki Paradise bölgesinde 8 Kasım'dan bu yana devam eden orman yangınlarında can ve mal kaybı devam ediyor. 

İsmail Üzmez: Turizm bölgeleri orman yangınlarından korunmalı!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez orman yangınlarında en iyi şekilde organize edilmesi için yangınla mücadele komisyonu kararları alındığını, turizm bölgelerinin orman yangınlarından korunması gerektiğini söyledi.

Hatay'da orman yangını!

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Çökek Yaylası Kırmızıburun mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 5 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Söndürülen yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

1984 yılında Ümraniye ve Polonezköy'de 200 dekarlık orman yanmış!

1984 yılında Ümraniye ve Polonezköy'de çıkan iki orman yangınında 200 dekarlık ağaçlık alan tamamen yanmış. Ümraniye Çavuşbaşı Baklacık mevkinde ve Polonezköy Mahmut Şevket Paşa semtinde çıkan yangınlar bilinmeyen bir nedenle çıkmış.

1982 yılında Beykoz'da yüzlerce hektarlık orman alanı kül olmuş!

1982 yılında Beykoz Dereseki sırtlarında çıkan orman yangınında yüzlerce hektarlık orman alanı kül olmuş. Bilinmeyen bir sebepten dolayı meydana gelen yangına itfaiye müdahale edememiş ve söndürme çalışmalarına askeri birliklerde katılmış.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Zonguldak orman yangınında son durum Haberi

Zonguldak orman yangınında son durum

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.


İlçeye bağlı Kocaman köyünde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.


Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ve Alaplı Belediyesine bağlı ekipler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen ve çam ağaçlarının olduğu bölgeye sıçrayan yangını kontrol altına almaya çalışıyor.


İtfaiye araçlarının giremediği bölgelerdeki yangına kazma ve küreklerle müdahale eden ekipler, arazi koşulları nedeniyle farklı noktalardaki yangına müdahale etmekte...