30 / 04 / 2024

Zonguldak projeleri 2015

Zonguldak projeleri 2015

Zonguldak'ta dezavantajın avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kaban: "Zonguldak ilk kez görev vesilesi ile geldiğimiz bir şehir oldu. Zonguldaklımızın mutlaka birçok şehir gibi değişik problemleri olacağını biliyorduk'' dedi.

Zonguldak’ta akılalmaz dolandırıcılık! Sattığı daireleri kayınvalidesine devretti!

Zonguldak'ta müteahhitlik yapan Ragıp Bayraktar hakkında, 2015'te inşası başlayan ve sadece yüzde 20'si biten binayla ilgili ödeme yapmalarına rağmen konutlarını alamadıklarını belirten hak sahipleri, şikayette bulundu. İddiaya göre müteahhit söz konusu daireleri kayınvalidesine devretti.

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

2015 yılında Zonguldak'ta 6 bin 773 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından aralık 2015 konut satış istatistikleri açıklandı. Açıklanan istatistiki bilgilere göre, Ülkemizde 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut el değiştirirken, Zongludak’ta 2015 yılında 6 bin 773 konut satıldı.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Zonguldak'ta Ocak-Ekim döneminde 5 bin 538 konut satıldı!

Zonguldak'ta Ocak-Ekim döneminde 5 bin 538 konut satıldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, "Konut Satış İstatıstıkleri Ekim 2015" sonuçlarını açıkladı.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Zonguldak projeleri 2015 Haberi

Zonguldak projeleri 2015

Zonguldak Valisi Ali Kaban, ''Kömüre dayalı bir faktörün etkili olduğu bilgisi geldi. Etkilerini de görmüş olduk. Her yer kadar şanlıyız, her yer kadar şanssızız! Zonguldak merkezi kömürden gelişmiş bir yer, bunun kısmetleri de olacaktır. Oluşum itibariyle baştan bir imar uygulaması yapamadığınız taktirde sorunlar kartopu yumağı gibi büyüyor. Dezavantajı avantaja çevirme yoluna gitmemiz gerekiyor." 



'SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ' 


Zonguldak'ta bu kışın karlı geçtiğini belirten Vali Kaban: "Tatil durumlarını bazen çok geç bildirmek durumunda kalıyoruz. Bu anlamda sosyal medyanın kullanılabilirliğini ve işe yarar pozisyonunu görebiliyoruz. Zonguldak Belediyesi'nin özverili çalışması gerekiyor. Özellikle merkez çok inişli, çıkışlı. Düz alanlarımız çok az. Tünellerimizde bitmediği için, şehrin dışından geçmesi beklenen tırlar içeriye girmek durumunda kalıyor, sıkıntılara neden oluyor" diye konuştu.


Yeni...