29 / 04 / 2024

Zonguldak'ın sağlam bir üniversitesi var!

Zonguldak'ın sağlam bir üniversitesi var!

Zonguldak'ta dezavantajın avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kaban: "Zonguldak ilk kez görev vesilesi ile geldiğimiz bir şehir oldu. Zonguldaklımızın mutlaka birçok şehir gibi değişik problemleri olacağını biliyorduk'' dedi.



Zonguldak Valisi Ali Kaban, ''Kömüre dayalı bir faktörün etkili olduğu bilgisi geldi. Etkilerini de görmüş olduk. Her yer kadar şanlıyız, her yer kadar şanssızız! Zonguldak merkezi kömürden gelişmiş bir yer, bunun kısmetleri de olacaktır. Oluşum itibariyle baştan bir imar uygulaması yapamadığınız taktirde sorunlar kartopu yumağı gibi büyüyor. Dezavantajı avantaja çevirme yoluna gitmemiz gerekiyor." 



'SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ' 


Zonguldak'ta bu kışın karlı geçtiğini belirten Vali Kaban: "Tatil durumlarını bazen çok geç bildirmek durumunda kalıyoruz. Bu anlamda sosyal medyanın kullanılabilirliğini ve işe yarar pozisyonunu görebiliyoruz. Zonguldak Belediyesi'nin özverili çalışması gerekiyor. Özellikle merkez çok inişli, çıkışlı. Düz alanlarımız çok az. Tünellerimizde bitmediği için, şehrin dışından geçmesi beklenen tırlar içeriye girmek durumunda kalıyor, sıkıntılara neden oluyor" diye konuştu.


Yeni Adım


Geri Dön