30 / 04 / 2024

Zonguldak üniversitesi

Zonguldak üniversitesi

Zonguldak'ta dezavantajın avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kaban: "Zonguldak ilk kez görev vesilesi ile geldiğimiz bir şehir oldu. Zonguldaklımızın mutlaka birçok şehir gibi değişik problemleri olacağını biliyorduk'' dedi.

Zonguldak'ta hafif ve ucuz köpük beton geliştirildi!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde köpük beton üretiminde seramik atıkları kullanarak, daha hafif ve ucuz maliyetli köpük beton geliştirildi.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda son durum!

Zonguldak Devrek'teki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu mevkiinde yapılması planlanan 271 konutluk projede çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda çalışmalara ara yok!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Bülent Ecevıt Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak'ta inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak'ta çalıştığı inşaatın 4.katından düşen işçi hayatını kaybetti. Tünel kalıp ustası olan 32 yaşındaki Cuma Karakuş'un cenazesi Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nın ihalesi tamamlandı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılacak olan 271 konutun ihalesi, TOKİ tarafından dün itibarıyla onaylandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Zonguldak Filyos Projesi’ndeki son gelişmeler!

Zonguldak’ta yaşanan ekonomik sorunları ortadan kaldıracak olan Filyos Projesi’ndeki gelişmeler sevindiriyor. İl Özel İdaresi ve Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliğinde başlatılan imar planı çalışmalarının ilk aşamasının sonuna gelindi.

Zonguldak'ın sağlam bir üniversitesi var!

Zonguldak'ta dezavantajın avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kaban: "Zonguldak ilk kez görev vesilesi ile geldiğimiz bir şehir oldu. Zonguldaklımızın mutlaka birçok şehir gibi değişik problemleri olacağını biliyorduk'' dedi.

Zonguldak'ta hava kirliliğine karşı protokol imzalandı!

Zonguldak’ta hava kirliğine neden olan faktörlerin belirlenmesi amacıyla Zonguldak Valiliği ile Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) arasında protokol imzalandı. Zonguldak bölgesindeki ısınma, ulaştırma ve sanayi kaynaklı hava kirleticiler belirlenecek...

Zonguldak'taki TOKİ Konutları risk taşımıyor!

İstanbul Üniversitesi onaylı rapora göre; Zonguldak'ta uygulayacağı kentsel dönüşüm alanında bulunan, madencilikte "damar istikametinde sürülen nakliye ve havalandırma yolu" olarak tanımlanan galeriler TOKİ konutları için risk taşımıyor...

Zonguldak üniversitesi Haberi

Zonguldak üniversitesi

Zonguldak Valisi Ali Kaban, ''Kömüre dayalı bir faktörün etkili olduğu bilgisi geldi. Etkilerini de görmüş olduk. Her yer kadar şanlıyız, her yer kadar şanssızız! Zonguldak merkezi kömürden gelişmiş bir yer, bunun kısmetleri de olacaktır. Oluşum itibariyle baştan bir imar uygulaması yapamadığınız taktirde sorunlar kartopu yumağı gibi büyüyor. Dezavantajı avantaja çevirme yoluna gitmemiz gerekiyor." 



'SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ' 


Zonguldak'ta bu kışın karlı geçtiğini belirten Vali Kaban: "Tatil durumlarını bazen çok geç bildirmek durumunda kalıyoruz. Bu anlamda sosyal medyanın kullanılabilirliğini ve işe yarar pozisyonunu görebiliyoruz. Zonguldak Belediyesi'nin özverili çalışması gerekiyor. Özellikle merkez çok inişli, çıkışlı. Düz alanlarımız çok az. Tünellerimizde bitmediği için, şehrin dışından geçmesi beklenen tırlar içeriye girmek durumunda kalıyor, sıkıntılara neden oluyor" diye konuştu.


Yeni...