29 / 04 / 2024

zonguldak rat mahallesi toki evleri

zonguldak rat mahallesi toki evleri

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Tuzla Akfırat Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Akfırat Mahallesi, 2491 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Tuzla Akfırat Mahallesi plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Akfırat Mahallesi, 2491 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Tuzla Akfırat 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Akfırat Mahallesi 2443 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Elazığ Keban'da 60.1 milyon TL'ye icradan satılık balık üretim tesisi!

Keban İcra Dairesi, Elazığ ili, Keban ilçesi, Palu Çarşı Mahallesi, 29 ada, 24-25 parsel ve  Elazığ ili, Keban ilçesi, Fırat Mahallesi, 18 ada, 15 parselde yer alan balık üretim tesisini toplam 60 milyon 156 bin 713‬ TL'ye icradan satıyor...

Tuzla Akfırat’ta tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlaması tamamlanan Akfırat Mahallesi’nde hak sahiplerine tapularını verdi.

Mardin'de çöp ev tepkisi!

Mardin'in Kızıltepe Fırat Mahallesi'nde bir anne ile kızın yaşadığı ev mahalleliyi dışarıya çıkamayacak hale getirdi. Mhalle sakinleri, sorunlarına çözüm bekliyor.

TOKİ Nusaybin Konutları için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilen Fırat Mahallesi 7. Etap'daki 476 mesken, 12 ticari iş yeri ve 8 kapıcı dairesi için kuralar çekildi.

Ağrı'ya kentsel dönüşümle 665 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Ağrı için öncelik arz eden Fırat Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm işi var. Yaklaşık 502 hak sahibimiz var. Toplu Konut İdaresi tarafından proje etütleri yapıldı. Yaklaşık 665 konut inşası öngörüyoruz" diye konuştu.

Tuzla Tepeören Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Tuzla İlçesi, Akfırat/Tepeören Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

zonguldak rat mahallesi toki evleri Haberi

zonguldak rat mahallesi toki evleri

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yapılan işbirliğiyle 5 yıl önce Zonguldak'ta çalışmalarına başlanan "Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi"nin ilk etabının temeli atıldı. İnşaatı yapacak firmanın ilk blok için yaptığı temel atma törenine baştan beri projenin hayata geçmesi için çaba gösteren, vatandaş ile TOKİ arasında köprü olan isimlerden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetiminin yanı sıra yüklenici firma olan Çakır İnşaat'ın Şantiye Şefi Murat İşçi, Rat Mahallesi Muhtarı Cemil Demirci ve Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin katıldı. Kufan-ı Kerım'ın okunmasının ardından dualar eşliğinde kurban kesimiyle başlayan temel atma töreninde konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkam Metin Karaduman, "Öncelikle AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar'a ve diğer AK Parti Milletvekillerine bu projede göstermiş oldukları özveriden...