17 / 05 / 2024

zonguldak tahlie edilen konutlar 

zonguldak tahlie edilen konutlar 

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle yapılan hasar tespiti sonucunda 38 konut boşaltıldı.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

TOKİ Zonguldak Devrek projesinde daireler sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Devrek İlçesi’nde inşa edilen projede 215 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Zonguldak Westa Life AVM açıldı!

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 427 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi'nde inşa edilen 427 konutun ihale tarihi belli oldu.

Zonguldak Devrek-Çaydeğirmeni’ne 319 konut!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi’nde inşa edilen 319 konut için ihale yapıldı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'de kura çekilişi yapıldı!

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde inşa edilen 394 konut kurayla hak sahiplerine dağıtıldı. TOKİ Proje Uzmanı Süleyman Hilmi Önal, yerel yönetimlerle kentsel yenileme yürüttüklerini vurguladı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 394 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi’nde inşa edilen toplam 394 konutun kura çekilişi yapıldı.

Zonguldak halkının tek umudu Filyos projesi!

Göçün her yıl arttığı, nüfusun azaldığı Zonguldak'ta halkın tek umudu Filyos projesi. Filyos Beldesi'nde Endüstri Bölgesi ilan edilen 8 milyon hektarlık alanı kapsayan Filyos projesinin ilk ayağı olan Filyos Limanı’nın ihalesinin yapılması bölge halkını umutlandırdı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilen TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bu ay gerçekleşecek.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuruları!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuruları devam ediyor. Başvuru bedeli olarak 2+1'ler için 2 bin TL talep edilen projede 180 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

zonguldak tahlie edilen konutlar  Haberi

zonguldak tahlie edilen konutlar 

Zonguldak ilini etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle konutlarda oluşan çatı hasarı ve heyelandan dolayı oluşan raporların sonucunda 38 konut için boşaltılma kararı alındı. 

Anadolu Ajansı'ndan Fadime Yılmaz Elma'nın haberine göre, Zonguldak il merkezi ve ilçelerini etkisi altına alan kar yağışı ve oluşan heyelandan hasar alan 38 konutun boşaltılması gerektiğini belirtti. Şehir merkezini ve ilçelerini etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından AFAD teknik ekibinde yapılan incelemelerde 70 konutun toprak kayması sonunda hasar gördüğü bildirildi.

AFAD teknik ekibi çalışmalarının sonucunda raporda 3 konut için şöyle karar alındı: "35 konuta geçici boşaltma ve 32 konuta da önlem alınması için ilgili belediyeler yazıyla bilgilendirilmiştir. Kesin ve geçici boşaltılan konutlardaki vatandaşlarımız, yakınlarının yanına ya da kamu misafirhanelerine yerleştirilmiştir, açıkta kalan vatandaşımız bulunmamaktadır. Ayrıca,...