27 / 04 / 2024

zonguldak tapu teslimleri

zonguldak tapu teslimleri

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Nef Çekmeköy fiyat listesi!

Nef Çekmeköy Evleri için yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Tapu teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Nef Çekmeköy projesinde fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor...

Zonguldak Gökçebey TOKİ'de teslimler başlıyor!

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan 394 adet konutun teslimleri 18 Eylül 2017-29 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bursa Cadde 224 projesinde teslimler yapıldı!

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasını taşıyan proje 4 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri ne zaman yapılacak?

Flexlife Studio'da tapu teslimleri başladı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flexlife'ın Satış Müdürü Ahu Pınar Tekşen, Flexlife Studio'yu seçen 40'tan fazla müşterinin tapularını aldığını söyledi.

Genyap Kağıthane 7000’de yaşam başlıyor!

Genyap Kağıthane 7000’de tapu teslimleri başladı, yakında “Yaşam Başlıyor” başlıyor.Kağıthane 7000 aile yaşamı konsepti üzerine tasarlandı.

Ağaoğlu Maslak 1453 teslimat 2016!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde tapu teslimleri bir ay içerisinde yapılıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde fiyatlar 666 bin TL'den başlıyor...

zonguldak tapu teslimleri Haberi

zonguldak tapu teslimleri

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zonguldak Terakki Mahallesi'nde inşaat çalışmaları hız kesmeden süren Uzun Mehmet Camisi'nde incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaklaşık olarak 10 bin metrekarelik bölge içerisinde, 2 bin 535 metrekare alan üzerinde inşa edilen camide, her biri 72 metre uzunluğunda 4 minare ve 22 kubbe mevcut. Yaklaşık olarak 6 bin kişinin aynı anda ibadet imkanına sahip olabileceği caminin, Kadir Gecesi'nin idrak edileceği 8 Mayıs tarihinde ibadete açılması hedefleniyor.

Gerçekleştirdiği ziyarette Zonguldak esnafıyla da bir araya gelen Murat Kurum, Acılık mevkisinde hayata geçirilecek olan "İş Merkezi ve Konut Yapım" projesi alanındada bazı incelemeler yaptı.

Bakan Murat Kurum, incelemelerden sonra  belediye binasında Başkan Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Murat Kurum, daha...