29 / 04 / 2024

zonguldak ttk lojmanları

zonguldak ttk lojmanları

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan lojmanların mevcut şekillerinin korunmasının istendiği bildirildi.

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak TTK lojmanlarına imar uyarısı!

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan lojmanların mevcut şekillerinin korunmasının istendiği bildirildi.

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de mühendisler sorun yaşıyor!

Zonguldak Üzülmez bölgesinde başlayan TOKİ projesinde sorunlar yaşanıyor. TOKİ'den ihaleyi alan müteahhit firma, TTK'da çalışan mühendislerin oturduğu lojmanların girişme bir kamyon hafriyat döktü.

Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Zonguldak’ta 766 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 konutluk ilk ihale yapıldı.

TOKİ Zonguldak 766 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

Zonguldak’ta kentsel dönüşüm kapsamında 766 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 konutluk ilk ihale yapıldı. 3

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de 1. etap ihalesi 31 Ağustos'ta!

Zonguldak'ta TOKİ ve TTK'nın ortaklaşa yürüttüğü Üzülmez TOKİ projesinin 1. Etap yapım ihalesi 31 Ağustos 2016 günü yapılacak.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Zonguldak'ta yıkım çalışmalarını başlattı!

TOKİ çalışmaları kapsamında yer alan TTK'nın arsalarında bulunan binaların yıkımının ardından, bölgede şahsa ait evlerde yıkılmaya başlandı. Zonguldak Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin de çalışmaları değerlendirdi.

Zonguldak'ta 2 bin 200 dairelik konut projesinde son aşamaya gelindi!

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yapılan işbirliği sonucu gündeme gelen 2 bin 200 dairelik konutun yapılması için son aşamaya gelindi.

Zonguldak'ta 250 bin TL'ye satılık taşkömürü sahası!

Zonguldak'ta bulunan maden sahası, TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı tarafından 20 Temmuz 2015 günü saat 14:00'e kadar açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

zonguldak ttk lojmanları Haberi

zonguldak ttk lojmanları

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan lojmanların mevcut şekillerinin korunmasının istendiği bildirildi.


Kandilli Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada beldedeki bazı TTK lojmanlarının arsaları ile satış işleminin tamamlandığı belirtildi.


Bölgeden yada bölge dışından lojmanları satın alan vatandaşlara çağrı da bulunulan açıklamada, imar planı çalışmaları sonuçlanıncaya kadar lojmanların mevcut halihazır şekillerini bozmaması, yapılacak her türlü işlemlerde belediyemizin onayını alması, aksi takdirde 3194 sayılı İmar Kanunu gereği işlem yapılacağı...