05 / 05 / 2024

Zonguldak yenimahalle yol yenileme

Zonguldak yenimahalle yol yenileme

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'taki tünel projelerinde sona gelindi!

Zonguldak’ın trafiğinin Ankara ve İstanbul girişindeki tünel, viyadük ve duble yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla azalması bekleniyor. Projelerde sona yaklaşıldığı açıklandı.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

TOKİ, Zonguldak Yenimahalle'de yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

TOKİ ile Alaplı Belediyesi tarafından devam edilen ağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Ankara Yenimahalle'de yeni yollar açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi çetin geçen kış sezonunun ardından havaların düzelmesiyle beraber yeni yol yatırımları için ilçeyi abluka altına aldı.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

Zonguldak Kozlu Stadyumu'nun tribünleri yıkımalı!

Zonguldak İl Koordinasyon Toplantısı gündeminde Zonguldak'tan Alaplı'ya kadar yapılması planlanan yol projesine engel olan Kozlu Stadyumu tribünlerinin yıkılması yer aldı.

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini uyardı. Emlak, ilan- reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 1'inci taksit ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Ereğli ve Devrek'i bağlayan yol projesi TBMM gündeminde!

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak'ın Ereğli ve Devrek ilçelerini bağlayan yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Demirtaş, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Yenimahalle Belediyesi'nde emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da bitecek!

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini uyardı. Emlak, ilan-reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 2’inci taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona eriyor.

Zonguldak'ta heyelanzedelere konut inşa edilecek!

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde, yol genişletme çalışması sırasında geçen 16 Temmuz'da meydana gelen heyelanda evleri yıkılan ve hasar gören hak sahiplerine ev yapılacak.

Zonguldak yenimahalle yol yenileme Haberi

Zonguldak yenimahalle yol yenileme

Zonguldak Alaplı Belediyesi, TOKİ konutlarının bulunduğu Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yenimahalle'de mahalle içi yolların bazı bölümlerindekı beton parkelerin çökerek yolun bozulmasına yol açtığım ihade ederek, 

"TOKİ konutları yerleşime açılalı çok uzun zaman geçmemesine rağmen, mahalle arası cadde ve sokaklardaki parke kaplı yollarm birçok noktasında derm çökmeler var. Yollarm çöken noktalarmı. parkelen söküp, zemmmı doldurarak kodlamak suretiyle onarıyoruz. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merpen, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapacağız. Bunun yanında mevcut çocuk parklar mı da aile parkına dönüştüreceğiz" dedi.


Zonguldak Pusula Gazetesi