17 / 05 / 2024

zonguldakta evler sular altında

zonguldakta evler sular altında

Zonguldak kent merkezi ile Kozlu ve Ereğli ilçelerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınada ağaçlar devrildi, çatılar hasar gördü, yollar sular altında kaldı, ev ve işyerlerini su bastı...

Pamukkale'de evler sular altında!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri su bastı. Su baskınına maruz kalan ev sahibi, her yağmur yağışında bu sıkıntıları yaşadıklarını belirtti.

Tunca Nehri'ne yakın olan evler sular altında kaldı!

Tunca Nehri'nin debisinin yükselmesi nedeniyle nehir yatağına yakın bazı köylerin yolları kapandı, evleri ve ahırları su bastı. Köylüler, motorlu pompalarla suyu tahliye etmeye çalışıyor.

Denizli'de yağış ve eriyen karlar dereleri taşırdı

Denizli Tavas'ta etkili olan yağmur ve karların erimesi nedeniyle taşan derelerden dört mahalle zarar gördü, ekili 50 hektarlık tarım arazisi ve evler sular altında kaldı.

Kocaeli'nde evler sular altında!

Kocaeli'nde çok sayıda ev ve iş yerini su altında bırakan sağanak yağışın neden olduğu sel havadan görüntülendi. Bostanlarburnu Deresi'nin taşması sonucu Eşme Mahallesi'nde bir ev yıkıldı, çok sayıda evi ise su bastı...

Manisa ve Karabük'te evler sular içinde!

Ege ve Batı Karadeniz'de etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle pek çok ev ve iş yerini su bastı. Manisa'da yağmur kısa süre yağsa da etkisi büyük oldu.

Bosna Hersek ve Sırbistan'da evler sular altında kaldı!

Sırbistan, yüksek kapasiteli su pompası ve bunların kullanılmasında uzman ekipler talep ederken, Bosna Hersek, kurtarma çalışmaları ile su, ilaç ve yiyecek taşımasında kullanmak üzere helikopter ve motorlu bot istedi.

Muş'un Bulanık ilçesinde depremden sonra sel! Bazı evler sular altında!

Muş'un ilçesi Bulanık'ta karların erimesiyle Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalı ve Körsu Deresi'nde meydana gelen sel nedeniyle ilçe merkezinde bazı evler su altında kaldı

Bodrum ve Datça 'da evler sular altında kaldı!

Türkiye"yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Muğla"yı da vurdu. Bodrum ve Datça"da sağanak yağmur ve fırtınadan tekneler battı, evlerin bodrum katları sular altında kaldı

Saraybosna'da yağmurdan ötürü evler ve araziler su altında!

Bosna-Hersek’te bir haftadır devam eden şiddetli yağışlar nedeniyle Saraybosna, Gorajde ve Mostar’da nehirlerin taşması sonucu bazı evler ve tarım arazileri sular altında kaldı.

Kale Özgür Evler´de 1.293 TL taksitle!

Kale Özgür Evler, 8 katlı 2 blokta 136 konuttan oluşuyor...

Karat İstanbul'da evler sahipleriyle buluştu!

Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Karat istanbul'da evler sahipleriyle buluştu

Karma Evler Göktürk´te 325 bin TL´ye 2+1!

Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Karma Evler'de fiyatlar 2+1 dairelerin fiyatları 325 bin TL´den başlıyor...

Kale Özgür Evler´de 222 bin TL´ye 3+1!

Kale Özgür Evler projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 222 bin TL´den başlıyor...

zonguldakta evler sular altında Haberi

zonguldakta evler sular altında

Zonguldak kent merkezi ile Kozlu ve Ereğli ilçelerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınada ağaçlar devrildi, çatılar hasar gördü, yollar sular altında kaldı, ev ve işyerlerini su bastı.


Zonguldak'ta gece saat 02.00 sıralarında başlayan yağmurla etkili olan ve saatteki hızı 70 kilometreyi geçen fırtına nedeniyle bazı ağaçların dalları kırıldı, bazıları kökünden devrildi. Üzülmez Caddesi'nde yola devrilen ağaç nedeniyle ulaşım bir süre durdu. Kent merkezinde tabelalar, çöp kutuları devrildi. Caddelerde su birikintileri oluştu. Araçlar, suyla kaplı yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ekipleri tıkanan rögar kapaklarının açılması ve kırılan ağaç dallarının toplanmasında yetersiz kaldı.


KOZLU SULAR ALTINDA


Kozlu İlçesi'nde de bazı evlerin çatıları hasar gördü. Yağmur nedeniyle ilçe girişindeki yol tamamen suyla kaplandı. Belediye ekipleri dizlerine kadar gelen suyun içine girip tıkanan rögar kapaklarını...